Meteen naar de inhoud
Home » Humberto Tan gaat VREEMD met DEZE dame! Jullie kennen haar allemaal!

Humberto Tan gaat VREEMD met DEZE dame! Jullie kennen haar allemaal!

  • door

Tan zou zijn ingetrokken in een vrijgezellenflat van 36 vierkante meter, vlakbij de Zuidas in Amsterdam. Daar parkeert hij, zo blijkt uit onderzoek van het tijdschrift, ’s nachts na afloop van zijn talkshow zijn Audi A7 en probeert ongezien het appartementencomplex in te lopen. De RTL Late Night-presentator heeft de beschikking over een studio met een bed, badkamer en keuken.

Wie niet in dit verhaal mag ontbreken is Dionne Stax. Tans nieuwe buren stonden in de lift oog in oog met de 31-jarige nieuwslezeres. Volgens hen heeft zij geregeld de nacht met hem doorgebracht. Ook de kinderen van Humberto Tan zijn bij hem op bezoek geweest, weet Privé.

Eind februari meldde het blad dat er al maanden in de mediawereld werd gesproken over wel heel pikante ontwikkelingen rond Tan. Collega’s van ‘de ideale schoonzoon’ fluisterden dat er een ‘bijzondere band’ was tussen de RTL Late Night-presentator en La Stax.

Buren van Dionne zagen de vader van drie geregeld in haar Amsterdamse appartementencomplex. Afgelopen zomer al zou Tan genoten hebben van een kleine maaltijd; Stax gekleed in een huiselijke joggingbroek, luidden de details. Opmerkelijk genoeg vertelde Humberto begin maart nog tegen een roddelblad dat er niks aan de hand is met zijn relatie. Voor de deur van zijn huis zou hij hebben gezegd: ,,Jullie zien het. Ineke en ik zijn én blijven heel gelukkig samen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.