Meteen naar de inhoud
Home » Identieke drielingen verrassen hun moeder, elk met een eigen makeover – ze zijn nauwelijks herkenbaar

Identieke drielingen verrassen hun moeder, elk met een eigen makeover – ze zijn nauwelijks herkenbaar

  • door

Het is niet gebruikelijk voor een drieling, maar Kylie, Lisa en Megan zien er sinds hun geboorte precies hetzelfde uit. Ze zijn namelijk een eeneiige drieling en staan inmiddels bekend als de “Traveling Triplets”.

De identieke zussen reizen namelijk zij aan zij de hele wereld rond, en hebben in totaal al 30 landen bezocht, waar ze een missie hebben om mensen die het minder goed hebben te helpen.

Tijdens de opvoeding van Kylie, Lisa en Megan staarden vreemden ze vaak na en wezen ze naar de zussen omdat ze er precies hetzelfde uitzagen.

En ze waren niet alleen identiek wat betreft gezicht en lichaam, maar de zussen stonden er ook op om soortgelijke kleding en kapsels te dragen, wat mensen nog veel meer hoofdpijn bezorgde, omdat ze echt het verschil tussen de meisjes niet konden zien.

Uiteindelijk besloten ze echter dat het tijd was voor verandering.

In het filmpje hieronder zien we wat er gebeurde nadat de drieling hulp kreeg van celebrity kapper Ken Paves, die elk van de drie zussen hun eigen makeover gaf.

Voor de allereerste keer ooit kregen de zussen hun eigen, unieke en meer individuele uitstraling, en hun verbijsterde moeder kreeg de grote verandering ook te zien. Ze kon nauwelijks geloven dat het waar was toen ze de nieuwe looks van haar dochters zag!

Geschokt is wel een erg milde beschrijving van de gevoelens van de moeder, op het moment dat ze haar dochters te zien kreeg!

Ontdek het zelf in het filmpje hieronder en deel dit stuk als je ook vindt dat de zussen er geweldig uitzien met hun nieuwe looks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.