Meteen naar de inhoud
Home » Iedereen lachte haar in haar kindertijd uit voor haar dikke wenkbrauwen. Vandaag is ze juist daardoor een succesvol model!

Iedereen lachte haar in haar kindertijd uit voor haar dikke wenkbrauwen. Vandaag is ze juist daardoor een succesvol model!

  • door

De laatste tijd ondergaat het schoonheidsideaal heftige aanpassingen. Tegenwoordig bestaat er geen perfecte vrouw meer en natuurlijke schoonheid wordt steeds meer trendy. Zo is het ook op gebied van wenkbrauwen. Vroeger konden wenkbrauwen niet dun genoeg zijn. Tegenwoordig zijn volle, natuurlijke wenkbrauwen het ding van het moment. Iedereen wil nu dikke, gezonde wenkbrauwen.

Natalia Castellar uit Puerto Rico is 17. Ze heeft prachtige wenkbrauwen. En juist daardoor heeft ze reeds op de omslag van menig tijdschrift haar foto staan. Echter, toen ze kind was, waren de zaken heel anders. Ze werd constant gepest omwille van haar dikke wenkbrauwen. Ze had zelf nooit kunnen weten dat juist haar wenkbrauwen haar leven zouden veranderen.

Ze voelde zich als kind onzeker en haatte haar gezicht. “Toen ik nog kind was, wees iedereen steeds naar me. Ze lachten me uit voor mijn wenkbrauwen. Ik had heel veel zin om ze eraf te scheren.”

Ze stond inderdaad op verschillende momenten in haar jonge leven op het punt haar wenkbrauwen te laten epileren om er eindelijk vanaf te zijn. Haar moeder was er gelukkig telkens op tijd bij om haar te overtuigen het niet te doen.

Jaren later werden dikke wenkbrauwen een mode onder vrouwen en daardoor steeg haar zelfvertrouwen gestaag.

Via Tumblr, het sociaal platform, ontdekte het bekende tijdschrift Paper haar en ze maakten meteen een afspraak voor een fotosessie. Hoewel ze nu veel aandacht krijgt, ontvangt Natalia nog steeds beschimpende opmerkingen, maar het deert haar niet meer. En dat is maar goed ook!

Wat vind jij van dit model? Wat vind je van haar persoonlijk kenmerk?

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.