Meteen naar de inhoud
Home » Iedereen negeerde de verlaten hond – tot een dakloze hem benaderde en het briefje aan zijn hals las

Iedereen negeerde de verlaten hond – tot een dakloze hem benaderde en het briefje aan zijn hals las

  • door

Toen Lisa Snyder financiële problemen had, werd ze geforceerd om in een kleine bus te leven met haar drie katten. Ze had nauwelijks genoeg geld om te overleven, maar dat maakte allemaal even niet uit toen ze een hond tegenkwam die hoognodig haar hulp nodig had.

De arme hond Joey zat vastgemaakt aan een lantaarnpaal. Er zat een briefje aan de halsband van de hond waarop stond dat de hond een nieuw baasje nodig had.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Velen hadden de bange en verwarde hond gewoon gepasseerd en genegeerd , maar Lisa kon dat niet over haar hart verkrijgen. Ze wist dat ze iets moest doen, er was echter één probleem. Het was al laat, dus de plaatselijke politie of het asiel konden niet helpen om de hond te vangen . De hond was zelfs inmiddels losgebroken van de lantaarnpaal waaraan hij vastzat.

Het lukte Lisa om Joey te vangen. Het asiel was vijf kilometer verder op. Lisa is er helemaal heen gelopen om ervoor te zorgen dat Joey een betere toekomst zou hebben.

Vier maanden later hoorde Lisa dat Joey eindelijk een nieuw thuis had gevonden. De hond is gelukkiger dan ooit tevoren. Dankzij de inspanningen van de medelevende Lisa heeft Joey een mooi leven. Zo blijkt maar weer dat de mensen die niet veel hebben, vaak heel veel te bieden hebben.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Hier eindigt het verhaal echter niet. Het verhaal heeft namelijk ook een goed einde voor Lisa. Toen de gemeenschap hoorde over de goede daden van de vrouw besloten ze om in het geheim een online inzamelactie voor Lisa te starten.

Al snel hadden ze bijna 3600 dollar verzameld voor Lisa, zodat ze haar leven weer op de rails kon krijgen.

Bron:  YouTube

Bron: YouTube

Bekijk meer over het bijzondere verhaal van Lisa en Joey in de video hieronder. Als je respect hebt voor de dade van de vrouw deel dan het artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.