Meteen naar de inhoud
Home » Iets in de v*gina van de 50-jarige “bijt” haar vriend tijdens de s*ks. Pas als er groene etter uit haar loopt vinden de artsen de oorzaak.

Iets in de v*gina van de 50-jarige “bijt” haar vriend tijdens de s*ks. Pas als er groene etter uit haar loopt vinden de artsen de oorzaak.

  • door

Theresa Bertram heeft een echte nachtmerrie doorgemaakt die ook aan haar toenmalige partner niet pijnloos voorbij is gegaan. Het begon met de geboorte van hun zoon. De Britse lijdt door haar verzwakte bekkenbodem na de bevalling aan belastingsincontinentie. Al bij trappenlopen, hoesten, lachen en niezen kan ze haar blaas niet inhouden. Ook in bed voelt de vrouw uit Brighton zich beperkt en ziet zeven jaar lang van s*ks af.

Tenslotte stemt Theresa in een operatie toe om aan haar lijden een eind te maken. Er wordt bij haar een TVT (‘Tension-free V*ginal Tape’) ingezet: Daarbij wordt zonder spanning een kunststofbandje onder de urineleider gelegd naar boven het schaambeen. De blonde Britse is overgelukkig dat door de ingreep haar incontinentie tot het verleden behoort en ze ook met haar nieuwe partner weer een gezond s*ksleven kan hebben.

Helaas is de TVT na verloop van twee jaar ongemerkt door haar schedewand gegroeid en heeft een abces opgebouwd. In haar v*gina bouwt zich nu een gevaarlijk liefdeswapen op, zoals haar toenmalige partner pijnlijk kon ondervinden: “Het was alsof daar tanden waren gegroeid”, herinnert zich de nu 50-jarige. “Zijn penis was vuurrood en vol bloed. Een grote rode vlek breidde zich tussen ons op het laken uit. Daarna was hij bang voor mijn ‘rozentuin’”. Zes maanden lang durft haar vriend na zijn traumatische bezoek aan haar lustgrot niet meer met Theresa te slapen en scheidt uiteindelijk van haar.

Ook als haar gezondheid in de loop van de jaren achteruit gaat, vinden de artsen die haar onderzoeken daar geen reden voor: ze diagnosticeren prikkelbaredarmsyndroom bij haar en verwijderen haar galblaas – maar de vagin*lband blijft. Tot op een dag, groenig, vies ruikend etter uit haar loopt. Bij een grondig onderzoek stelt men vast dat het door de TVT veroorzaakte abces ontstoken is. De band zelf is intussen naar haar bekken bewogen, daar met kraakbeen vergroeid en verhard.

Theresa ontdekt nu dat de band van begin af aan veel te diep ingezet werd, wat tot alle complicaties geleid heeft – en ook tot de verwonding van haar toenmalig vriend. Nadat de TVT weer uit haar lichaam verwijderd is lijdt de 50-jarige echter aan complete incontinentie en heeft geen gevoel meer in haar v*gina. “Destijds is mij gezegd dat deze simpele ingreep mij zou helpen, maar het heeft mijn leven geruïneerd”, is haar bittere conclusie. Het TVT-operatieproces dat sinds 1996 ook in Duitsland ingevoerd werd, werd in Schotland twee jaar geleden al weer verboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.