Meteen naar de inhoud
Home » IKEA kast past net niet tegen de wand. Zijn ingenieuze oplossing verspreidt zich over heel het internet!

IKEA kast past net niet tegen de wand. Zijn ingenieuze oplossing verspreidt zich over heel het internet!

  • door

IKEA is al jarenlang razend populair, dit klikt natuurlijk niet echt gek. Iedereen kent de IKEA en vrijwel iedereen heeft er goede ervaringen mee. Het leuke aan de IKEA s dat er voor weinig geld heel goed spul te kopen en het aanbod is immens groot.

Wanneer je wel eens bij de IKEA binnen bent geweest is de kans behoorlijk groot dat je de kastenserie “Kallax” wel kent. De bekende eigenschap van deze kasten is dat je ze zelf thuis in elkaar kunt zetten, je kunt ze namelijk ook op allerlei manieren combineren. De kasten zijn eenvoudig, praktisch en worden ook veel gebruikt als scheidingswand of dressoir. Het monteren van de kast is kinderlijk eenvoudig, maar toen deze familie ontdekte dat de kasten net iets te breed waren voor hun muur, bedachten ze een briljante oplossing.

Hier zou de kast komen te staan. Er was echter een probleem.

Ze hadden de maat niet goed gemeten en ontdekten dat de kasten net iets te breed waren. Dit was echter de enige plek in de kamer waar er ruimte was voor de kasten.

De familie bedacht een briljante oplossing: ze draaiden de rechter kast een kwart slag om, omdat de kast minder diep was als breed. Met deze eenvoudige oplossing paste de kast wel, maar het was nog niet helemaal af!

Ze bedachten een extra functie voor de kast.

Ze plaatsten tape op de kast. Kun jij al raden wat ze van plan waren?

Ze gebruikten schoolbordverf, in twee lagen. De familie had altijd al een schoolbord in de gang gehad en dat beviel hen goed.

Het resultaat is zowel mooi als praktisch.

Alles past precies zoals het bedoeld was en er is veel opbergruimte. Precies wat ze nodig hadden!

Deze slimme oplossing heeft de kast nog handigere gemaakt dan hij al was. Vergeet deze tip daarom niet te delen met je vrienden als je het ook een mooi idee vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.