Meteen naar de inhoud
Home » Hij imiteert Ed Sheeran maar als Ed Sheeran achter hem staat is zijn reactie onbetaalbaar

Hij imiteert Ed Sheeran maar als Ed Sheeran achter hem staat is zijn reactie onbetaalbaar

  • door

Iedereen die naar de Ellen Degeneres Show kijkt heeft Kai al eens eerder gezien. Kai is namelijk Ellen’s favorite zanger, ze heeft hem ooit ontdekt en laten optreden in haar show, hij imiteerde een lied van Bruno Mars. Ellen vind hem zo leuk dus heeft ze hem nog een keer uitgenodigd. Zijn optreden is hilarisch, hij gebruikt zijn handen en maakt te leuke gebaren.

 

Nu is Kai 8 jaar oud en hij is terug! Dit keer zingt hij een lied van Ed Sheeran: “Thinking Now”. Hij denkt dat hij alleen komt praten met Ellen en komt optreden, niks is hiervan waar want hij krijgt een verrassing van zijn leven als Ed Sheeran achter hem staat.

Deze verrassing was mogelijk omdat Ed Sheeran zich aan het klaar maken was voor een show die na Ellen uitgezonden werd. Toen hij hoorde dat kai zou optreden en zijn lied zou zingen wilde hij perse deze kleine fan zien. De reactie van Kai was hilarisch!

Hij had in de eerst instantie helemaal geen idee dat Ed achter hem stond, ondanks dat het publiek aan het gillen was had de 8-jarige Kai niks in de gaten. Hij dacht dat ze zo reageerden voor zijn optreden.

Als hij zich eindelijk omkeer ziet hij Ed Sheeran, hij wordt opeens het kleine jongetje en niet de grote performer van 2 seconden geleden, het enige wat hij kan zeggen is:”Hi”.
Wij zouden ook zo reageren als Ed Sheeran achter ons zou staan!

Kijk snel naar de video en je hart zal smelten. Vergeet dit niet te delen met je vrienden zodat zij hier ook van kunnen genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.