Meteen naar de inhoud
Home » Doe deze 2 ingrediënten in je koffie. Na slechts 2 slokjes, zal je buik vet verdwijnen en je stofwisseling sneller worden dan ooit!

Doe deze 2 ingrediënten in je koffie. Na slechts 2 slokjes, zal je buik vet verdwijnen en je stofwisseling sneller worden dan ooit!

  • door

Wist je dat er bepaalde gewoonten zijn die het buikvet beïnvloeden? Zo is er een nauw verband tussen stress management en gezond eten. Het buikvet ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar het is sterk geassocieerd met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten en diabetes.De chronische stress, ongezonde en slechte voedingskeuzes, alcoholgebruik, en een verhoogde inname van suiker zijn slechts enkele van de gewoonten die gewichtstoename en buikvet activeren. Daarom presenteren wij je een aantal tips, die je zal helpen gewicht te verliezen en van het hardnekkige buikvet af te komen.Manieren om buikvet te verliezenNaast regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet, moet je de volgende tips nastreven:Verminder stressStress is niet alleen ongezond, maar zorgt ook voor een aantal ernstige gezondheidsproblemen, en het draagt ook bij tot gewichtstoename en buikvet. Probeer stress te elimineren uit je leven door het beoefenen van meditatie of yoga.Vermijd SuikerDit betekent dat je moet bezuinigen op koekjes, snoepjes en andere grote toetjes. Voedingsmiddelen die vol zitten met geraffineerde suiker kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Probeer suiker te elimineren uit je dagelijkse voeding, en je zult zien dat je zult afvallen.Diepe ademhalingDiep ademhalen is een effectieve methode om gewicht te verliezen. Je moet tien keer diep adem halen, want dit helpt om je lichaam opnieuw te herstellen.Bovendien presenteren wij je een natuurlijke remedie, die het gewichtsverlies proces zal stimuleren. Als je een gepassioneerde koffie minnaar bent, zal dit recept je favoriet worden. Je zal van je koffie kunnen genieten, en tevens ook buikvet verliezen. De koffie bevat cafeïne, die het centrale zenuwstelsel bevordert, de stofwisseling, en de oxidatie van vetzuren verhoogt. Door het toevoegen van een aantal andere ingrediënten aan de koffie, kunt je de effecten ervan maximaliseren.Koffiemelkingrediënten:¾ kopje kokosolie½ kopje honing1 theelepel cacao1 kaneelpoederinstructies:Je moet een kom nemen en alle ingrediënten samen mengen. Vervolgens doe je het mengsel in een klein potje en bewaar deze in de koeling. Je moet 1-2 theelepels van de koffiemelk toe voegen in je koffie terwijl het warm is. Meng het goed en laat de kokosolie oplossen.Kokosolie zal  helpen vet te verbranden en het zal de stofwisseling versnellen. Bovendien verhoogt kaneel ook het metabolisme en zet de suiker in de benodigde energie om. Vanwege de antioxidanten werking, neutraliseert kaneel de negatieve effecten van vrije radicalen. Last but not least, honing verbrandt het vet en levert de benodigde voedingsstoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.