Meteen naar de inhoud
Home » Inge ‘Sjors’ Schrama onthult échte reden van vertrek uit GTST: “Ik ben op”

Inge ‘Sjors’ Schrama onthult échte reden van vertrek uit GTST: “Ik ben op”

  • door

“Ik weet dat ik hier niet alleen in ben, jij worstelt misschien ook.”

Dit jaar stond actrice Inge Schrama, die al sinds 2003 de rol van Sjors Langeveld op zich neemt, niet op de castfoto van de populaire soap. Ze zou de soap dan ook tijdelijk verlaten omdat ze ‘even een pauze in wilde lassen om meer tijd met haar gezin door te kunnen brengen.’

Dit is echter niet helemaal de reden van haar vertrek, zo blijkt uit foto die ze op Instagram heeft geplaatst. Bij de foto zet ze:

“Lieven,

Sinds een tijdje zit ik thuis.
Ik ben op.
Plotseling geknakt.
Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag, of niet wilde zien.
Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie, mooie gezin, maar ook voor mezelf.
Ik weet dat ik hier niet alleen in ben, jij worstelt misschien ook.
Wees dan zacht.

Stop met veroordelen, begin met verzorgen.
Alle liefs,
Ingmar. ?”

Eind mei werd bekend dat de rol van Schrama tijdelijk wordt gespeeld door Melissa Drost. RTL Boulevard meldde toen dat Inge meer tijd voor zichzelf wilde nemen. De actrice werd al eerder vervangen in de soap, toen speelde Sanne Langelaar haar rol. Wij wensen Inge heel veel sterkte toe de komende tijd!

Lees ook Stel viert hun eerste verjaardag op het strand. Maar kijk nu goed naar het midden van het scherm. Wauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.