Meteen naar de inhoud
Home » Dit is het allerlaatste nummer dat Sandra Reemer opnam. Wat een prachtig en emotioneel lied!

Dit is het allerlaatste nummer dat Sandra Reemer opnam. Wat een prachtig en emotioneel lied!

  • door

“Zoveel gezichten die ik voor altijd zal missen”

Familie, vrienden en collega’s namen gisteren afscheid van de overleden zangeres Sandra Reemer in het historische kasteel Maurick in de het Brabantse Vught. Vandaag vindt de uitvaart in besloten kring plaats. Op 6 juni overleed de Indische schone aan de gevolgen van borstkanker. Een paar maanden geleden maakte de presentatrice bekend dat ze de diagnose borstkanker had gekregen. Vol goede moed stapte Sandra het behandeltraject van bestraling en chemotherapie in, maar haar lichaam gaf het op.

Veel BN’ers bewezen de wijlen presentatrice de laatste eer bij de condoleance. Zo waren Erica Terpstra, Willeke van Ammelrooy, Antje Monteiro, Marlies Dekkers, Albert Verlinde, Rob de Nijs, Wibi Soerjadi en Addy van den Krommenacker aanwezig bij de afscheidsdienst. De meeste aanwezigen hadden onverpakte bloemen meegenomen naar de dienst. Dit was een nadrukkelijke wens van Sandra.

Eerbetoon
De speech van Van den Krommenacker maakte veel indruk op de aanwezigen. Zo liet de modeontwerper onder andere een filmpje zien dat hij maakte voor de 50ste verjaardag van zijn goede vriendin. “Muziek en mode verbond ons”, laat de couturier aan AD weten na de dienst. “Er was vanmorgen een raar moment. Opeens dacht ik: Sandra gaat me bellen en vragen hoe laat we hier verwacht worden. Dat gebeurde namelijk altijd als we samen ergens naartoe gingen. We belden bijna dagelijks. Ik zal haar enorm missen. Dit was het eerbetoon dat Sandra gewild zou hebben”.

Lied
In de laatste maanden voor haar overlijden was Sandra nog de studio ingedoken en nam ze het teergevoelige lied De Tijd op. Tijdens haar uitvaart werd het lied gespeeld. “Ik voel je warme hand, er loopt over mijn wang. Ondanks dat het niet kan, wil ik soms terug. Even terug, ook al duurt het niet lang. Zoveel gezichten die ik voor altijd zal missen”, gaat het nummer.  Luister hieronder het prachtige, emotionele nummer.

Bron: AD & Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.