Meteen naar de inhoud
Home » Is Dré Hazes eigenlijk wel de zoon van André Hazes?

Is Dré Hazes eigenlijk wel de zoon van André Hazes?

  • door

Elke dag op deze plek: Mannenpraat. Met vandaag: is Dré Hazes achter een verschrikkelijk familiegeheim gekomen en heeft hij daarom ruzie met zijn moeder en zijn zus?

Het staat deze week groots aangekondigd op de cover van weekblad Party: “Familieruzie bereikt kookpunt!” Dus u begrijpt dat we niet konden wachten om ook eens in die snelkookpan te gaan roeren. De snelkookpan waar heel groot Hazes op staat.

Het smeuïge nieuws bewaren we nog even. Dat doet Party immers ook. Eerst krijgen we een bloemlezing over hoe zowel Rachel, Roxeanne als Dré de hulp hebben ingeschakeld van een mental coach, omdat ze zelf niet uit hun emotionele dal kunnen kruipen. Waarvoor hulde trouwens. Weet wat je zwaktes zijn, erken die en probeer ze op te lossen, al dan niet met een professional.

Maar dan krijgen we opeens vuurwerk. Party weet namelijk wat de reden is voor de patstelling tussen moeder en zoon. De bewuste passage uit het roddelblad: “Er zijn bronnen die beweren dat het gaat om een groot familiegeheim. Een geheim waar Dré achter zou zijn gekomen. Dit zou goed kunnen, want er moet wel een heel zwaarwegend motief zijn om je moeder zo wreed aan de kant te schuiven.”

Een volgende passage knalt ook behoorlijk: “Nooit heeft één van de partijen iets gezegd over de oorzaak. Behalve dan die ene uitspraak van Dré, die zei dat je familie nou eenmaal niet voor het uitzoeken hebt. In die uitspraak ligt waarschijnlijk het antwoord verborgen.”

A ha, denkt u net als wij. “Familie heb je nou eenmaal niet voor het uitzoeken.” Betekent dat dat het woord familie extra beladen is? En zo ja, waarom?

Moeten we zelf zó ver gaan om te veronderstellen of Dré eigenlijk wel de zoon van André is? En is dat de reden waarom hij nooit meer met zijn moeder wil praten? Wat insinueert Party hier nu precies?

Als wij het weten, weet u het ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.