Meteen naar de inhoud
Home » Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 3x per dag klaar komt!

Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 3x per dag klaar komt!

  • door

Wanneer je 3x per dag ‘klaar komt’ , zie je alle geweldige voordelen hierin. Het kan veel verschillende aandoeningen behandelen of voorkomen. Dit zijn 7 dingen waarom je wel elke dag met jezelf moet ‘spelen’, en minstens 3x op een dag.

Depressie – Mensen die lijden aan depressie of angst, moeten elke dag met hunzelf ‘spelen’ eten. Volgens een onderzoek uitgevoerd door MIND op mensen die lijden aan depressie en angst, laten deze mensen zich veel beter voelen. Dit is waarschijnlijk vanwege de verbinding tryptofaan, een eiwit dat wordt omgezet in het lichaam in serotonine, wat ontspant en de huidige stemming verbeterd.

Bloedarmoede – Mensen die lijden aan bloedarmoede moeten elke dag met hunzelf spelen, want doordat je klaar komt, stimuleert de productie van hemoglobine in het bloed.

Brain Power – Een recente studie heeft uitgewezen dat ‘klaar komen’ het functioneren van de hersenen kan stimuleren en studenten meer alert kan maken. Dus, werden meer dan 200 studenten van de Twickenhalm School, in Engeland geholpen tijdens de examens met deze ‘truc’ door het 2x op een dag het met jezelf te doen. Ze aten deden het 2x per dag, om hun hersenfuncties te stimuleren en de examens te halen.

ditgeberut

Kater – Wil je het recept voor het beste trucje tegen een kater hebben? Nou, gewoon even snel klaar komen. Het zorgt ervoor dat je meer rust in je lichaam krijgt en je daardoor beter zal laten voelen.

Brandend maagzuur – Het klaar komen hebben een antacidum effect op het lichaam, wat betekent dat het maagzuur heel gemakkelijk kan verslaan. Het enige wat je hoeft te doen is 2x klaar te komen.

Ochtend ziekte – Gewoon 2x klaar te komen in de ochtend om ochtendmisselijkheid te voorkomen. Wanneer je klaar komt, zal je bloedsuikerspiegel verhogen en je zult elke vorm van ziekte voorkomen.

Zenuwen – Door 2x klaar te komen, zul je veel zelfverzekerder zijn. Je voelt je minder zenuwachtig, of zelfs helemaal niet. Deel dit met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.