Meteen naar de inhoud
Home » Dit is wat jouw favoriete drankje zegt over wat voor mannen je aantrekt. Dit is 100% waarheid!

Dit is wat jouw favoriete drankje zegt over wat voor mannen je aantrekt. Dit is 100% waarheid!

  • door
Schermafbeelding-2016-07-11-om-21.02.44

Mannen voelen zich door kleine details al tot je aangetrokken, bijvoorbeeld jouw favoriete drankje. Ben jij de partygirl die geen genoeg krijgt van tequila of hou je het liever bij een glas bubbeltjeswater? Dit is wat jouw favoriete drankje zegt over wat voor type mannen je aantrekt!

Een wit wijntje – de knappe man

De mannen die jij aantrekt zijn gek op feestjes, gezelligheid en uren kletsen. Geweldig, zulke spontane types, totdat je merkt dat hij wel erg gek is op aandacht. Hij vindt het daarom ontzettend belangrijk dat hij er op zijn knapst bijloopt en hij ziet jou het liefst ook van top tot teen on fleek. Avondjes in joggingpak Netflixen zijn zeer, zeer uniek met zulke knapperds, want eh: wie kan zien hoe knap hij is als hij zich de hele avond alleen met jou tussen vier muren bevindt?

Rode wijn – de ‘ideale’ schoonzoon

Ben jij gek op een goed glas rode wijn? Dan trek jij mannen aan die op het eerste gezicht lijken op d’e ideale schoonzoon. Als je hem voor het eerst aan je ouders voorstelt kom je er al gauw achter dat ook je ouders dit zien. Je moeder kijkt je trots aan als hij samen met je vader bespreekt welke boeken ze beide hebben gelezen. Je vader steekt stiekem zijn duim op: ook hij keurt hem goed. En jij dan? Ja… Op zich is deze jongen leuk: hij is razend intelligent op een sexy manier en heeft een boel te vertellen. Toch vraag jij je na een tijdje vooral af of hij ook een uit-knop heeft. GENOEG OVER ARCHITECTUUR, OKÉ?!

Tequila – de fuckboy

Yaaaas, tequila! Jouw voorliefde voor dit drankje zorgt ervoor dat jij vooral fuckboys aantrekt. Hoe dat komt? Tsja, tequila is nou eenmaal een stevig drankje, dus je bent niet altijd even helder als je mannen ontmoet. Fuckboys spotten dit gelijk en slaan hun slag, waarna je het een tijdje leuk met ze hebt. Zo laat hij laat in de avond nog even weten dat hij aan je denkt (“Wat doe je?” om elf uur ’s avonds) en spreekt hij het liefst thuis met je af zodat hij jou helemaal voor zichzelf heeft. Zo schattig! Of wacht even…

De meest fancy cocktail op de kaart – de smoothboy

Voor jou kan het niet feestelijk genoeg, dus bestel je het liefst een cocktail met een schijfje limoen, een blaadje munt, een gesuikerd randje op je glas en een rietje in een vrolijk kleurtje. De smoothboys op het terras spotten jou en je vriendinnen al van ver. En wat zijn ze knap! Je vindt het geweldig hoe hij je blijft trakteren op drankjes, dinertjes en zelfs een nieuwe tas. Dit alles post hij op Instagram met daarbij #goals #wifey. Maar hij is ineens niet meer zo lief als je per ongeluk op zijn teen gaat staan als je hem een kus wilt geven (“PAS ALSJEBLIEFT OP EN RAAK NOOIT MEER MIJN SCHOEN AAN. Weet je wel wat die kosten?!”). 

Drankjes zonder alcohol of calorieën – fitboy

Je bestelt het liefst een lekker koud drankje zonder calorieën. Het is toch zonde om drankjes vol suiker, alcohol en calorieën te kiezen als je het alleen maar drinkt? Een colaatje of water met bubbels, een schijfje citroen erin en jij bent good to go. Dit trekt types aan die dol zijn op een gezonde leefstijl en het liefst elke vrije minuut in de sportschool doorbrengen. Met als resultaat dat hij er zeeeeeer zeer goed uit ziet. Maar alhoewel je het zonde vindt om calorieën te drinken en niet graag dronken bent, ben je wel dol op een flinke pizza op zijn tijd. En als er dan tegenover je een chagrijnige fitboy afkeurend zit te kijken terwijl hij op zijn zachtgekookte broccoli zit te kauwen, komt de twijfel toch even om de hoek kijken. Maar pfff… die armen… en die sixpack!

Een biertje – de (eeuwige) student

Drink jij het liefst bier? De mannen die jij aantrekt houden niet van moeilijk doen en zijn gek op meisjes die bier drinken. Zo weten ze dat jij mee kan naar alle feestjes waar hij ook komt (en waar meestal alleen maar bier te krijgen is). Als jij een keer besluit om niet mee te gaan feesten op een woensdagavond, omdat je de volgende dag toch echt fris op je werk wil zitten, krijg je talloze dronken berichtjes en telefoontjes van hem. De volgende dag heb je niet gefeest, maar wel ALSNOG ernstig slaaptekort. Wen er maar aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.