Meteen naar de inhoud
Home » DIT is hoeveel BADR en RICO hebben verdiend met de partij die niet eens 3 minuten duurde.

DIT is hoeveel BADR en RICO hebben verdiend met de partij die niet eens 3 minuten duurde.

  • door

Een van de beste NL kickboksers ooit Remy Bonjasky heeft zijn kijk gegeven op de fight tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Volgens Bonjasky, die werd geinterviewd door Quote, hebben de heren voor de fight op 10 december in het Duitse Oberhausen een behoorlijk hoog bedrag van 500.000 gekregen.

 

Hij baseert dit op zijn eigen verleden als kickbokser. Hij verdiende toen ongeveer een half miljoen als hij de finale haalde:
‘’Ik ken de cijfers niet exact, maar als ze minder dan een half miljoen verdienen dan moeten ze een andere manager zoeken. Dan hebben ze het echt niet goed gedaan. En net als voetballers gaan ook vechters meer verdienen, dus waarschijnlijk krijgen ze wel meer.’’

‘Het zou nu ook kunnen dat Badr Hari iets meer verdient dan Rico Verhoeven. Hij is toch de bad boy die speciaal z’n comeback maakt. Aan de andere kant: Verhoeven is kampioen. Dan kan je ook meer vragen. Eigenlijk hangt het gewoon af van hun managers. Zij doen zaken met de organisator (Glory, red.) en zij dragen argumenten aan om zo veel mogelijkgeld binnen te halen. En dan is het maar waar ze tevreden mee zijn,’

Daarnaast kreeg Bonjasky bonussen. Als hij bijvoorbeeld zijn tegenstander knock-out sloeg kreeg hij €50.000 extra. Dus volgens Bonjasky hebben de heren minimaal een HALF MILJOEN per persoon gekregen voor het gevecht die nog geen 3 minuten duurde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.