Meteen naar de inhoud
Home » Is de onderkant van je strijkijzer vies? Met DEZE tip heb je hem binnen 1 minuut schoon! Je hebt het wondermiddel al in huis!

Is de onderkant van je strijkijzer vies? Met DEZE tip heb je hem binnen 1 minuut schoon! Je hebt het wondermiddel al in huis!

  • door

Zó maak je je strijkijzer schoon!

Ook al is strijken voor sommige mensen een rotklusje, het hoort er toch echt gewoon bij. Je kunt natuurlijk niet met een gekreukte blouse op je werk verschijnen! Helaas wordt je strijkijzer na verloop van tijd zwart aan de onderkant. Gelukkig hebben wij daar een trucje voor! strijkijzer

Het is heel vervelend: na verloop van tijd verkleurt de onderkant van je strijkijzer (ook wel de ‘zool’ genoemd) en kan deze zwart worden. Hierdoor durf je er misschien niet meer mee te strijken; straks krijg je nog zwarte vegen op je mooie witte blouse! Gelukkig bestaat er een heel simpel trucje waarmee de onderkant van je strijkijzer in een mum van tijd weer helemaal schoon is en weer de kleur heeft die hij zou moeten hebben. Leuk detail: je hebt het wondermiddel zeker weten al in huis.

Het goedkope en overal verkrijgbare wondermiddel waarmee de onderkant van jouw strijkijzer er straks weer als nieuw uitziet is zout. Neem een oude theedoek (of een oud (wit) t-shirt) en leg deze op de strijkplank neer. Neem wat keukenzout en strooi een ruime hoeveelheid over de theedoek heen. Strijk (zonder te stomen) de theedoek met het zout erop. Je zult zien dat de zool van je strijkijzer er hierna weer als nieuw uit ziet! Handig toch? Deel dit super trucje met al je vrienden!

Bron: RTL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.