Meteen naar de inhoud
Home » Is jouw partner ook jouw beste vriend(in)? Dít zijn de tekenen zo’n vriendschap

Is jouw partner ook jouw beste vriend(in)? Dít zijn de tekenen zo’n vriendschap

  • door

Doen jullie niks liever dan lekker samen voor de buis hangen?

Stiekem is iedereen opzoek naar een soulmate. Iemand waarmee je al je blijdschap en verdriet kan delen en iemand die jou echt begrijpt. De beste relaties komen dan ook voort uit een hele goede vriendschap. Diegene kent jou dan al door en door en dat merk je. Wil jij weten of jij en je partner naast geliefden ook vrienden zijn gebleven? Tips en Weetjes zet alle kenmerken van zo’n goede vriendschap op een rijtje.

 

  1. Na een lange zware werkdag doen jullie niet liever dan gewoon samen voor de buis hangen en genieten van elkaars aanwezigheid.
  2. Jullie hebben geen geheimen voor elkaar. Echt alles kan besproken worden en dat gebeurt dan ook, zelfs de dingen die je stiekem helemaal niet wilt weten.
  3. Ook hobby’s delen jullie. Uitstapjes plannen is dan ook totaal niet lastig voor jullie. Bepaalde interesses delen jullie nu eenmaal.
  4. Als jullie de menukaart bekijken in een restaurant kan je eigenlijk al voorspellen wat hij/zij gaat bestellen. Je hebt altijd zo geïnteresseerd gekeken naar wat hij lekker vindt dat je zelfs weet welke saus hij het lekkerste vindt bij zijn/haar frietjes!
  5. Hebben jullie ook een codewoord? Iets wat alleen jullie tweetjes weten als jullie bijvoorbeeld weg willen van een saai feestje.
  6. Leven op een eilandje waarop je alles samen doen is voor jullie niet nodig. Jullie hebben allebei jullie eigen leven naast elkaar en dat vinden jullie allebei prima.
  7. Advies vraag je altijd aan elkaar, voordat je naar anderen gaat. Als er een beslissing genomen moet worden bellen jullie elkaar altijd eerst.
  8. Natuurlijk gaat het leven niet altijd over rozen en relaties ook zeker niet. Gelukkig kunnen jullie altijd alles bespreken, zelfs na een knallende ruzie.
  9. Het woord ‘team’ is op jullie gebaseerd. Jullie vullen elkaar perfect aan en jullie kennen elkaar sterktes en zwaktes.

Heb jij het geheim voor een goede relatie? Deel ‘m met ons!

Bron: Libelle | Beeld ter illustratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.