Meteen naar de inhoud
Home » Dit is Sanne Elia en als je haar KONT ziet wordt je knetter GEK!

Dit is Sanne Elia en als je haar KONT ziet wordt je knetter GEK!

  • door

Mode is de gemeenschappelijke passie van Eljero Elia en zijn vriendin Sanne Hoogkamer. Het koppel heeft drie kinderen: Sael, Heavenly en Kasey. Maandag 1 juni 2015 zijn ze zelfs in het huwelijksbootje gestapt. Dit gebeurde in Noordwijk-Binnen.

Met name eerste dochter Sael heeft de relatie tussen de voetballer en zijn blonde vriendin gevormd. Haar naam, samengesteld uit de eerste twee letters van Sanne en Eljero, is tevens de naam van de kledingwebshop die Sanne Hoogkamer runt. U kunt daar allerhande shirts, truien en andere mode-artikelen verkrijgen en waar Dave Roelvink als model fungeert.

Over hun eerste ontmoeting vertelde Sanne aan Quote: ,,Het duurde drie maanden voordat Eljero en ik iets afspraken. Ik zegde steeds af, want ik vond het een beetje eng. Toen het weer eens zover was wilde ik opnieuw afbellen, maar toen riep hij dat hij al bij station Haarlem stond om mij op te halen. Ik moest dus wel! Het stomme was: hij had niet eens een rijbewijs. Op weg naar Den Haag, waar hij woonde, sloeg om de paar minuten de motor af. Ik ben die avond maar met de trein terug naar mijn ouders in Alkmaar gegaan.”

Sanne houdt zich verder bezig met bloggen over mode en haar zwangerschappen en is goed bevriend met het Volendamse zangeresje Monique Smit. Maar dat is nog niet alles. De geboorte van Sael zette de relatie onder hoogspanning en leidde, zo stelden de roddelbladen in 2011, aanvankelijk tot een breuk. In 2015 stapten ze echter alsnog in het huwelijksbootje, al ging dat niet geheel vlekkeloos. De tot in de puntjes geregelde bruiloft zou namelijk zeker een uur zijn vertraagd omdat de huwelijksakte zoek was. Het cruciale papier bleek nog in Hotel Huis ter Duin te liggen. Onder meer Afrojack en Mr Probz traden op tijdens de heugelijke dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.