Meteen naar de inhoud
Home » Het is de vroege ochtendspits in de trein – dan begint de man opeens te zingen!

Het is de vroege ochtendspits in de trein – dan begint de man opeens te zingen!

  • door

Gisteren hebben we een nummer van Israel Kamakawiwo’ole aan je laten zien. Het is een nummer dat je sowieso opvrolijkt. Het is onmogelijk om niet blij te worden van de prachtige tekst begeleidt door een ukelele.

Dat zag een man genaamd Peter ook in. De beste man is een onderdeel van een sociale beweging genaamd The Liberators. De beweging probeert zijn best te doen om positivisme en saamhorigheid te verspreiden. Wat ze doen in de onderstaande video is daar een goed voorbeeld van.

“Goedemorgen dames en heren, ik wil u graag allemaal danken. Bedankt dat u zo vroeg uit bed bent gestapt op deze koude ochtend. Bedankt dat u de beslissing heeft genomen om uit uw comfortabele, warme huis te komen en naar uw werk te gaan. Bedankt dat u voor uw gezin zorgt, uw vrienden, en uw toekomst” vertelt Peter aan zijn medereizigers in de trein.

Hij gaat vervolgens samen met zijn vriend het bovengenoemde nummer zingen en vraagt aan iedereen om het mee te zingen.

Zo wordt je nog eens opgevrolijkt ‘ ochtends vroeg in de spits. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.