Meteen naar de inhoud
Home » Dit is wat ALLE vrouwen willen, maar niet durven te vragen..

Dit is wat ALLE vrouwen willen, maar niet durven te vragen..

  • door

Als vrouw neem je vaak de touwtjes in handen. Mannen vinden het namelijk wel makkelijk om in de passagiersstoel te zitten en jou alle beslissingen te laten nemen op het gebied van romantiek. Toch willen wij vrouwen best vaker als prinses worden behandeld. Er is een aantal dingen waar je als vrouw niet om wil hóeven vragen.

1. Dates voor je verzinnen
Mannen vinden het vaak fijn om jou te laten kiezen waar jullie heengaan. Maar als vrouw vind je het ook heerlijk om verrast te worden. Hartjes zullen uit je ogen vliegen als je mee op date wordt genomen, maar niet weet waar naar toe.

2. Beschermend naar je toe zijn
Een man hebben die té beschermend is, is niet fijn. Maar je wil wel dat als het erop aankomt, dat je man een beschermengel is. Dat als het nodig is, hij je heldhaftig optilt en red van het gevaar. Net Als Whitney Houston en Kevin Kostner in The Bodyguard.

3. Tijd voor je vrijmaken
Jij gooit niet alleen jouw schema om voor hem, maar hij ook voor jou. Het is heel makkelijk om je aan te passen aan zijn tijden, maar het is ook fijn om te weten dat hij ook van jou een prioriteit maakt.

4. Gemotiveerd zijn
Je wilt een man die gedreven is. Een man die zijn dromen achternagaat en niet wegrent voor uitdagingen. Een man die weet wat hij wil en er helemaal voor gaat. Gedrevenheid is hotttt.

5. Avontuurlijk zijn
Je wilt dat jouw man spontaan is en nieuwe dingen wil uitproberen, ook tussen de lakens. Neem geen genoegen met de welbekende moves. Eis van je man dat hij wat acrobatiek toevoegt aan de roulering.

6. Attent zijn
De leukste mannen zijn attent. Zij zien wat jij lichamelijk nodig hebt en doen wat ze kunnen om het je te geven. Als je ziek bent en soep nodig hebt of dat je moe bent en een massage nodig hebt. Ongeacht de klacht, het is fijn als hij het ziet en er iets aan probeert te doen.

Als vrouw wil je dat je man zijn best doet op alle fronten. Je wilt iemand die ziet wat jij nodig hebt en jou probeert in te pakken met zijn liefde en aandacht. En je wilt er niet om hoeven vragen.

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.