Meteen naar de inhoud
Home » Het is wetenschappelijk bewezen: SPERMA is gezond!

Het is wetenschappelijk bewezen: SPERMA is gezond!

  • door

Orale sek-s kan je gezondheid ten goede komen? Het lijkt wel sensatienieuws maar het is een wetenschappelijk feit! Een langdurige studie heeft het bewijs geleverd. Regelmatig sperma inslikken verlengt je levensduur.

De liefde bedrijven is gezond en het houdt je jong. Frank Madeo en Tobias Eisenberg, onderzoekers aan de Universiteit Karl Franzen in Graz, Oostenrijk, hebben zich lange tijd toegelegd om het onderzoek naar de gezondheidseffecten van sperma. Ze voerden hun onderzoek uit in zes verschillende landen en de conclusies zullen je verbazen.

Het magische woord is spermidina! Deze stof is in hoge mate aanwezig in sperma en kan beschadigde lichaamscellen herstellen en veroudering vertragen. Daarenboven heeft deze stof een positief effect op je gemoed. Je hebt minder kans op zenuwachtigheid en depressie.

Tot voor kort wisten wetenschappers alleen dat sperma rijk is aan vitaminen en proteïne. Maar de ontdekkingen omtrent spermidina veroorzaken thans een storm in de academische wereld. Men heeft ook een verband ontdekt tussen spermaconsumptie en een verlaagde kans op Parkinson en Alzheimer.

Bekijk hier een volledig overzicht van de voedingswaarde van sperma.

Eisenberg zegt, “Het ziet ernaar uit dat we de Heilige Graal van de onsterfelijkheid hebben gevonden. Een grote stap vooruit voor de mensheid!” Je vindt spermidina trouwens  niet alleen in sperma. De stof komt ook voor in soja, pompelmoes en graankiemen.

Voor alle liefhebbers van sek-s is er dus fantastisch nieuws. Sek-s is gezond en sperma inslikken is houdt je langer jong! Sperma is werkelijk een elixir voor de eeuwige jeugd.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Bron: Nolocreo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.