Meteen naar de inhoud
Home » ISIS-militanten verkrachten jonge seksslaven, maar weten niet van hun gezondheidsgeheim af.

ISIS-militanten verkrachten jonge seksslaven, maar weten niet van hun gezondheidsgeheim af.

  • door

Minstens 16 ISIS-strijders hebben HIV nadat ze seks hadden gehad met twee Marokkaanse “seksslavinnen”. Toen ze hen verkrachtten, wisten ze niet dat ze HIV hadden. Toen de mannen hierachter kwamen, vluchtten de vrouwen naar Turkije uit vrees om geëxecuteerd te worden. De introductie van de ziekte veroorzaakte paniek onder de geledingen. Het gevolg is dat de islamitische leiders beslisten dat strijders met HIV opgedragen worden om zelfmoordaanslagen te plegen.

 

In juni executeerde groep nog een Indonesische strijder die de ziekte zou verspreid hebben. Hoewel de strijder wist dat hij HIV had toen hij in 2013 bij de groep aansloot, gaf hij het virus nog door via zijn 15-jarige seksslavin en doneerde zijn bloed aan een ziekenhuis dat door het regime geleid wordt.

Als gevolg daarvan kregen twee personen uit Saoedi-Arabië het virus toen ze deze seksslavin verkrachtten, alsook een Egyptenaar die het kreeg door een bloedtransfusie. ISIS is ondertussen begonnen met het uitgebreid testen van haar strijders op HIV. Een arts die in een van hun ziekenhuizen werkt, verklaarde dat elke druppel bloed die aan een ISIS-strijder wordt gegeven nu angstvallig gecontroleerd wordt.

Het virus zou ondertussen al wijdverspreid zijn binnen de groepering omdat de strijders herhaaldelijk dezelfde seksslavinnen of elkaars vrouw verkrachten. Activisten beweren ook dat velen van hen “drugsverslaafd zijn of een criminele achtergrond hebben”.

Wat vind jij hiervan?

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.