Meteen naar de inhoud
Home » Ja, Jennifer Aniston is 48! En dit is haar geheim om er altijd 20 jaar jonger uit te zien.

Ja, Jennifer Aniston is 48! En dit is haar geheim om er altijd 20 jaar jonger uit te zien.

  • door

De tijd staat niet stil. Sekssymbolen en stericonen die een generatie inspireerden, zijn niet per sé dezelfden één generatie later. Maar er zijn uitzonderingen. Neem Jennifer Aniston. Toen ze tijdens de jaren 90 en het begin van deze eeuw wekelijks op de buis was als deel van de Friends, was ze een voorbeeld voor alle jonge vrouwen. Maar nu is de actrice die gestalte gaf aan Rachel 48 jaar oud… en ze ziet er nog steeds fris en stralend uit.

Jennifer is een van die vrouwen die erin geslaagd is ouder te worden zonder aan gratie, elegantie en schoonheid in te boeten. Makkelijk was dat niet! Ze volgt niet alleen een rigoureus dieet, ze volgt ook een strikt sportprogramma. Het is een weg die volledige toewijding vereist, maar de resultaten zijn dan ook indrukwekkend.

Jennifer hecht zeer veel belang aan haar dieet. De regel is simpel: eet gezond en biologisch. En nee, er zijn geen pauzes. Zelfs tijdens de eindejaarfeesten laat Jennifer zich niet verleiden door zoetigheden en troep. En als je dan toch niet kan weerstaan? Ga dan voor een gezond alternatief, zegt de televisiester. Zin in lasagne? Maak dan een lasagne met groenten en kaas, niets meer, ook geen pasta.

En wat met ijsjes? Jennifer heeft altijd bevroren druiven in haar vriesvak zitten. Als ze een aanval van honger voelt opkomen, grijpt ze naar havermout, avocado, gekookte eieren en veel, heel veel water.

Het andere aspect van haar ongelooflijke voorkomen is sport. Ze heeft natuurlijk het geluk om met een slank lichaam geboren te zijn. Om dat te behouden doet Jennifer zes dag op zeven aan sport. Ze voert verschillende cardiovasculaire oefeningen uit en beoefent yoga. Ze gaat nooit op reis zonder haar fitnessgewichten en ze rekt zichzelf elke avond voor het slapengaan.

Ja, makkelijk is het niet om zoveel toewijding aan de dag te brengen. Maar je kan zelf ook zien dat het de moeite waard is. Wie wil er niet zoals Jennifer uitzien op hun 48ste? Ze ziet eruit als iemand van 30. Aan het werk dus. Om er altijd stralend uit te zien, moet je een beetje moeite doen!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.