Meteen naar de inhoud
Home » “Ja, we weten dat er een hond op ons dak zit” Maar waarom!?

“Ja, we weten dat er een hond op ons dak zit” Maar waarom!?

  • door

Terwijl de meeste viervoeters dolenthousiast worden van een mooie wandeling of een spelletje apporteren, heeft de vijfjarige golden retriever Huckleberry een heel andere voorkeur. De hond vindt het enorm leuk om op het dak van het huis van zijn baasjes in de Amerikaanse stad Austin te zitten. Tot grote verbazing van voorbijgangers.

Volgens de baasjes van Huckleberry kloppen er vier à vijf keer per week mensen bij hen aan om te zeggen dat er een hond op hun dak zit. Iets waarvan ze natuurlijk zelf al op de hoogte waren.

Om ervoor te zorgen dat hun deur niet elke dag platgelopen wordt, hingen eigenaars Justin en Allie een boodschap aan hun deur. Daarin leggen ze de ongeruste passanten uit dat ze zich bewust zijn van het vreemde gedrag van hun geliefde huisdier.

“Wees niet ongerust. Huckleberry heeft geleerd om op het dak te springen vanuit de tuin. We laten hem nooit los als er niemand thuis is. Hij zal er niet afspringen, tenzij je hem verleidt met eten of een bal. We appreciëren uw bezorgdheid, maar gelieve niet op onze deur te kloppen. We weten dat hij daar zit!”, stond er te lezen.

Intussen hebben heel wat verbaasde voorbijgangers foto’s gedeeld van Huckleberry met de hashtag #hucktheroofdog. En Huckleberry zelf? Die trekt zich van al die aandacht maar weinig aan.

Jarenlang dacht ze dat het maar een moedervlekje was. De dokter vertelt haar iets heel anders. Wat ze eruit halen? Afschuwelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.