Meteen naar de inhoud
Home » Jaagster pleegt zelfmoord na extreme, online pesterijen.

Jaagster pleegt zelfmoord na extreme, online pesterijen.

  • door

De 27-jarige Melania Capitan uit Spanje heeft een nogal controversieel beroep. Ze is al heel haar leven passioneel jager en doodde reeds menig dier. Ze publiceert foto’s waarop ze steeds trots straalt in het bijzijn van haar laatste prooi. Ze heeft ook een blog waarin ze uitvoerig schrijft over haar ervaringen.

Ze krijgt op haar bedenkelijke hobby niet alleen positieve kommentaren. Hoewel ze op de sociale netwerken meer dan 10 duizend fans heeft, wordt ze regelmatig bekritiseerd door milieu- en dierenbeschermers. Soms komen die wel erg scherp uit de hoek en sommigen wensen haar hetzelfde toe als wat ze de dieren aandoet.

Melania ontving zo reeds meer dan 3000 haatberichten. Ze vond ook bedreigende boodschappen die op haar auto werden achtergelaten. Daarom stapte de jonge vrouw naar de politie. De politie kon haar echter niet helpen omdat het onmogelijk was na te gaan wie de boodschappen had geschreven.

Onlangs werd de vrouw dood in haar huis aangetroffen. Het zag ernaar uit dat ze zelfmoord pleegde en men vond een afscheidsbriefje gericht aan haar vrienden.

Melanies vrienden zijn ontzet. Het is duidelijk dat haar zelfmoord een gevolg was van de ontelbare online pesterijen. Op haar pagina’s zijn vele blije reacties te lezen in verband met haar dood. “Je hebt de mensheid een dienst bewezen. Tot nooit meer!” “Brand in de hel, zot wijf!” Of gewoon: “Karma.”

De voorzitter van de Spaanse jagersvereniging Royal Spanish Federation of Hunting heeft nu aangekondigd dat hij in naam van de vereniging klacht gaat indienen tegen iedereen die haar doorheen de jaren gepest heeft of zelfs met de dood bedreigd heeft.

Het is niet verwonderlijk dat Melania zoveel kritiek krijgt op haar bezigheden. Maar als een mens zich het leven beneemt dan is dat altijd reden tot verdriet, en niet tot gevoelloze spot.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Unilad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.