Meteen naar de inhoud
Home » Ik had jarenlang een affaire met een Italiaanse vrouw, nu is ze zwanger ik kan mijn reputatie en huwelijk wel vergeten.

Ik had jarenlang een affaire met een Italiaanse vrouw, nu is ze zwanger ik kan mijn reputatie en huwelijk wel vergeten.

  • door

Een man had al enkele jaren een affaire met een Italiaanse vrouw. Op een avond, vertelde de vrouw hem dat ze zwanger was.

Omdat hij zijn reputatie en huwelijk niet wilde verpesten, betaald hij haar, zodat ze naar Italië kon gaan om heimelijk het kind ter wereld te brengen. Als ze in Italië zou blijven om het kind op te voeden, zou hij het kind financieel ondersteunen tot diens achttiende.

Ze stemde ermee in, maar vroeg, hoe hij zou weten wanneer het kind geboren zou zijn. Om het discreet te houden, vertelde hij haar om slechts een kaartje te sturen met daarop “Spaghetti”. Dan zou hij ervoor zorgen dat de betalingen geregeld zouden worden.

Negen maanden later, zijn vrouw pakt de post op. “Schat,” zei ze, “je hebt een heel vreemd kaartje ontvangen.” “Oh, geef het maar aan mij.” Zijn vrouw gaf hem het kaartje en keek toe terwijl haar man het kaartje las, hij werd bleek, en viel flauw. Ze pakte de kaart, en las: “5x spaghetti. Drie met balletjes, en twee zonder. Stuur extra saus.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.