Meteen naar de inhoud
Home » ‘Jeremy Meeks vermoordde mijn zoon. Nu paradeert hij op de catwalk’

‘Jeremy Meeks vermoordde mijn zoon. Nu paradeert hij op de catwalk’

  • door

Sinds zijn ‘mugshot’ in 2014 viraal ging, loopt Jeremy Meeks (33) op catwalks van grote merken bezoekt hij feestjes met sterren als Paris Hilton en Nicki Minaj. Maar voor slachtoffers van de bende waarvan hij ooit deel uitmaakte, smaakt die roem bijzonder wrang.

© Stockton Police Department

De Britse Daily Mail omschrijft hoe de 15-jarige Eric Castillo in september 2004 basketbal aan het spelen was op de oprit toen de ‘North Side Gangster Crips’ de wijk binnenreden. De beruchte bende uit Californië opende het vuur zoals in een western. Eric duwde zijn vriendinnetje nog weg uit de kogelregen en werd daardoor zelf doodgeschoten met drie kogels. De schutter werd veroordeeld tot 142 jaar cel. Een van de leden van de bende was Jeremy Meeks, een man die tien jaar later wereldberoemd zou worden.

Lees ook  André Hazes schakelt een mental coach in om huilende Dré: “Zijn gehuil frustreert me soms”

Catwalk

© Photo NewsOp de catwalk in Milaan.Op de catwalk in Milaan. © Photo News

De foto van Jeremy Meeks ging drie jaar geleden de wereld rond nadat hij was opgepakt voor wapenbezit. Sindsdien gaat het hard voor de man en rijgt hij de modellencontracten aan elkaar. Onlangs liep hij op de catwalk voor ontwerper Philipp Plein. Hij pronkte met zijn ontblote bovenlijf en toonde zijn tattoos aan de wereld. De traan onder zijn oog en het woordje ‘Crips’ op zijn arm zijn herinneringen aan zijn leven als bendelid. Maar ligt het bendeleven wel volledig achter hem?

Het was niet de eerste keer dat Meeks de binnenkant van een gevangeniscel zag in 2014. Sinds 2002 zat hij al eens twee jaar in de gevangenis voor autodiefstal. Agent Joseph Silva herinnert Meeks zich als een van de gewelddadigste criminelen in de buurt.

Lees ook  Schaamteloos! 24 zwangerschapsfoto’s die je NIET aan je familie laat zien. Nummer 22 is echt ziek!

Eric Castillo’s moeder, Carmela, betwijfelt of Meeks wel uit de bende is gestapt. Bovendien zei Meeks onlangs dat hij ,,tot op bepaalde hoogte de banden met de groep had doorgeknipt”. Voor Carmela is de maat vol nu de ex-gangster een jetsetleventje leidt: ,,Ik begrijp niet waarom deze man beloond wordt, het is een belediging.”

Superjacht

Nadat hij vorig jaar vrijkwam stonden modellenbureaus voor hem in de rij. Tussen zijn modellenopdrachten door zet hij de bloemetjes buiten met Chloe Green, de dochter van modemagnaat Philip Green, die een vermogen heeft van ongeveer 5 miljard. Onlangs werd het koppel nog gespot op een superjacht langs de kust van Turkije.

God is goed, schrijft Meeks onder deze foto van hem voor zijn villa.God is goed, schrijft Meeks onder deze foto van hem voor zijn villa. © Facebook/Jeremy MeeksGoed om weer thuis te zijn, schrijft ex-crimineel Jeremy Meeks onder deze foto waarop hij trots de Maserati en villa toont die hij zich kan veroorloven dankzij zijn nieuwe carrière als fotomodel.Goed om weer thuis te zijn, schrijft ex-crimineel Jeremy Meeks onder deze foto waarop hij trots de Maserati en villa toont die hij zich kan veroorloven dankzij zijn nieuwe carrière als fotomodel. © Facebook/Jeremy Meeks

Bron: AD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.