Meteen naar de inhoud
Home » JOLANDA’S VAKANTIELIEFDE BLEEK IN NEDERLAND IN HETZELFDE DORP TE WONEN

JOLANDA’S VAKANTIELIEFDE BLEEK IN NEDERLAND IN HETZELFDE DORP TE WONEN

  • door

Jolanda (26) was met vrienden op vakantie in Sunny Beach, Bulgarije, toen ze Fons (28) ontmoette. Hij bleek later maar twee straten verderop te wonen.

Het had zo moeten zijn: zelfs op de terugweg zaten ze toevallig in hetzelfde vliegtuig.

OP HET BALKON
“Zeven jaar geleden (ik was toen nog negentien jaar) ging ik voor twee weken met vrienden op vakantie naar Sunny Beach in Bulgarije. Op een van de eerste dagen stond ik op het balkon van ons hotel, toen ik opeens een bekende op het balkon van de kamer naast ons zag. Ik kende hem uit Katwijk, waar we allebei woonden op dat moment. We raakten aan de praat al snel bleek dat hij met een andere jongen uit Katwijk op vakantie was: Fons (toen 21). En wat bleek? Hij woonde in Nederland nog geen twee straten van mij vandaan.”

DE VONK SLOEG OVER
“Omdat mijn vrienden op de eerste dag al ruzie met elkaar kregen, besloten ik en een vriendin ’s avonds mee te gaan met Fons en een paar andere jongens die we hadden ontmoet. Met deze nieuwe groep gingen we de stad in, waar de vonk oversloeg: na wat drankjes gingen we terug naar het hotel en bleef ik slapen. Daar zoenden we voor het eerst.”

DE VOLGENDE DAG
“De volgende dag gingen we met z’n tweeën uit eten, om vervolgens in de avond weer aan te sluiten bij onze nieuwe vriendengroep. Vanaf dat moment hebben we elke dag samen doorgebracht en sliep ik iedere avond bij hem op de kamer. Tot onze verbazing hoefden we geen afscheid te nemen in Bulgarije, want we vlogen dezelfde dag mét hetzelfde vliegtuig naar huis. Omdat mijn ouders mij kwamen ophalen van Schiphol, heb ik ze gelijk aan Fons voorgesteld.”

Jolanda en Fons tijdens de vakantie in Sunny Beach.

VOETBALSHIRT
“Mijn nichtje, dat ook behoorde tot de vriendengroep waarmee ik op vakantie was, had al meteen mijn ouders ingelicht. Blijkbaar was mijn vader erachter gekomen dat Fons voor de andere voetbalclub in Katwijk was; de rivaal van de voetbalclub waar mijn vader supporter is. Dus toen mijn ouders mij stonden op te wachten op Schiphol, had mijn vader voor de grap het voetbalshirt van zijn lievelingsclub aangetrokken. Hier kon Fons gelukkig wel om lachen.”

NIEUWE SPULLEN
“Ik had veel nieuwe spullen gekocht, en omdat het niet in mijn koffer paste, had ik tasjes in zijn koffer gedaan. Eenmaal in Nederland moest ik die natuurlijk bij hem ophalen. De tweede dag dat ik weer thuis was, ben ik naar Fons huis gegaan, waar ik zijn ouders heb ontmoet. Vanaf het moment dat we elkaar vonden in Bulgarije, hebben elkaar nooit meer losgelaten. Nu, zeven jaar verder, zijn we bijna één jaar getrouwd.”

Jolanda en Fons tijdens hun huwelijksdag.

OPROEP
Het kan alle kanten opgaan met zo’n vakantieliefde. Een verhaal dat prachtig begon en prachtig afliep, of juist een verhaal dat geweldig startte en dramatisch eindigde. Wij zijn op zoek naar verhalen in alle soorten en maten. Als het maar over vakantieliefde gaat. Mail jouw verhaal naar suzette@lindanieuws.nl en wie weet worden jouw memoires opgenomen in onze rubriek ‘Vakantieliefde’.

Bron: LindaNieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.