Meteen naar de inhoud
Home » Een jonge man vraagt in het dierenasiel naar het ‘moeilijkste geval’ dat ze hebben. Als hij de buik van het dier ziet, twijfelt hij geen moment.

Een jonge man vraagt in het dierenasiel naar het ‘moeilijkste geval’ dat ze hebben. Als hij de buik van het dier ziet, twijfelt hij geen moment.

  • door

Voetbalspeler Ronnie Stanley en zijn vriendin bezoeken het dierenasiel BARCS in Baltimore, VS. Ze verbazen de medewerkers met hun vraag: “We zoeken een hond die hier al lang verblijft en waar niemand naar omkijkt.” Hij heeft daar een goeie reden voor. Oude, zieke of mishandelde dieren vinden vaak nooit meer een thuis, maar Ronnies oog valt meteen op een van hen, de teef Winter.

De 6-jarige hond werd uit een gebouw gered waar hij op het heetst van de dag zonder water of verluchting werd achtergelaten. Winter heeft een grote hangbuik. Ze werd door hondenfokkers jarenlang gebruikt als ‘puppiefabriek’ en de vele zwangerschappen hadden haar buik danig uitgerekt. “Tja, dat is wat er gebeurt als je veel puppies hebt,” is Ronnies enige commentaar. Winter geeft hem meteen een vlaag lebberende tongzoenen en de twee worden op slag vrienden. Nog diezelfde dag nemen Ronnie en zijn vriendin het wijfje mee naar huis. Wat heerlijk dat de hond alsnog een thuis heeft gevonden waar zij een goed leven en veel liefde zal hebben. Ze verdient het!

Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook.

Op deze foto verbergt zich een heel speciaal detail. Slechts 2% van de mensen kan het binnen 1 minuut ontdekken.

Bron: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.