Meteen naar de inhoud
Home » Jongen komt klaar in zwembad: 16 meisjes zwanger

Jongen komt klaar in zwembad: 16 meisjes zwanger

  • door

Hij had maar één schot nodig.

Wij hebben onze bedenkingen bij de echtheid van onderstaand nieuws, ondanks dat het nieuwtje via verschillende bronnen binnenkomt. Het bericht is echter zo opvallend, dat we deze jullie niet willen onthouden. Zo gebeurde er onlangs een wel heel vreemd voorval in het Amerikaanse Tallahassee. In dit stadje was er namelijk een zwembadfeestje georganiseerd waar tientallen tieners aanwezig waren.

jongenkomt

Eén van de 15-jarige jongens genaamd Tommy Coulter kon in zijn enthousiasme al dat vrouwelijk schoon niet meer aankijken zonder even de hand aan zichzelf te slaan. De jongeman kwam vervolgens klaar in het zwembad zodat niemand hem zou kunnen betrappen. Met een grote glimlach en een voldaan gevoel verliet Tommy het zwembad. Hij had toen echter nog geen flauw benul van de consequenties van zijn ‘trek partijtje’.

Enkele weken later bleken namelijk maar liefst 16 van de aanwezige meisjes zwanger te zijn. De tieners zijn allemaal tussen de 13 en 17 jaar. In eerste instantie werd er door de ouders gedacht aan een groot vrij partij feestje als enige logische uitleg. Later onthulde onze vriend ‘Tommy ‘ echter dat hij heel wat van zijn ‘zwemmertjes’ had gelost in het water. Na onderzoek bleek de jongeman aan de zeldzame ‘ziekte’ s. fortis te lijden waardoor zijn zaad celletjes duizend keer sterker is dan bij iedere gemiddelde man.

De meeste jongedames zullen een abortus ondergaan, twee van hen besloten om het kind te houden. Tommy heeft dus 16 vrouwen zwanger gemaakt, terwijl hij zelf aangeeft nog maagd te zijn. Je moet het maar kunnen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.