Jonna stopt plotseling met afwassen en begint met heupen te wiegen – kijk nu als ze zich omdraait.

De meeste mensen vinden afwassen met de hand erg saai en vervelend. Er zijn in elk geval leukere dingen om te doen, maar iemand moet het doen. Nu je toch met die spons en borstel aan de gootsteen staat, kan je er maar beter het beste van maken.

Dat is precies wat de Zweedse internetster Jonna Jinton gedacht moest hebben toen ze deze video enkele jaren geleden maakte. Haar gesynchroniseerd dansje samen met haar hond – en borstel in de hand – werd meer dan 1 miljoen keer bekeken!

In 2010 besloot blogster Jonna Jinton (21) om naar een klein dorpje genaamd Grundtjärn in Zweden te verhuizen. Daar leeft ze nu in harmonie met de natuur en wijdt ze haar tijd aan wat ze het liefste doet – kunst maken.

“De natuur is voor mij het belangrijkste wat er is. Daar haal ik al mijn inspiratie uit”, vertelde Jonna aan de Zweedse website Expressen.

De creatieve 29-jarige maakt video’s over haar leven in het noorden van Zweden en die worden gretig bekeken. Maar in 2015, toen Jonna 26 jaar oud was, maakte ze een van onze favorietste video’s. Het gaat over een alledaagse bezigheid, namelijk afwassen. Het lijkt misschien saai, maar het is belangrijk dat je van elke situatie het beste maakt.

Plotseling stopt Jonna met afwassen en begint te dansen op de klassieker “Let’s Twist Again” samen met haar schattige hond. Ze gebruikt de borstel als microfoon en met haar zonnebril op voert ze een feilloze choreografie op.

Deze meid weet zichzelf op te vrolijken! Bekijk haar geweldige video hieronder en DEEL dit met iemand die vandaag een beetje opgebeurd moet worden!

Bron en afbeeldingen: Newsner