Kapper geeft gratis condooms weg, maar prikt er per ongeluk gaatjes in.

Jake Gamez (23) postte een foto van enkele condooms bevestigd aan een business kaartje, suggererend dat iedereen die zijn haar bij hem liet knippen er eentje zou nodig hebben. Je weet wel, mannen met een leuk kapsel zijn onweerstaanbaar.

Hij zei: “Ik moest er eentje bij elk kaartje doen. Je zult ze nodig hebben nadat ik je haar heb geknipt. Geloof me.”

Of dat nu het geval is of niet, lijkt het ons niet verstandig om deze attentie te aanvaarden. Want in zijn poging om zijn Fadeaway Barbershop in Texas te promoten, niette hij een kaartje aan het pakje condooms – en drukte het nietje recht door de condoom.

Zelfs als je er in slaagt om het nietje te verwijderen, blijf je achter met een condoom met gaatjes in – waardoor het uiteraard onbruikbaar wordt. Condooms met gaatjes in zullen je uiteraard niet beschermen tegen een SOA of een zwangerschap voorkomen.

Mensen op de sociale media verdenken de kapper ervan dat het misschien een poging was om zijn toekomst te verzekeren.

Iemand zei: “Met nietjes erdoor, zodat hij generaties klanten zou krijgen, niet om hem te helpen om veilig te vrijen.”

Een andere Twitteraar schreef: “Deze kerel weet van aanpakken. Stap 1 – haar knippen. Stap 2 – klant gebruikt condoom. Stap 3 – knipt haar van klant en dan van het kind. Stap 4 – spoelen en herhalen.”

Afbeelding weergeven op TwitterAfbeelding weergeven op Twitter
Jake zag zijn pijnlijke vergissing in en antwoordde met de grap dat het inderdaad allemaal onderdeel uitmaakte van zijn businessplan.

DEEL dit hilarische bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Jake Gamez en Metro