Meteen naar de inhoud
Home » Kijk wat er gebeurt als ze de pleister knipt, dit had ik toch echt niet verwacht!

Kijk wat er gebeurt als ze de pleister knipt, dit had ik toch echt niet verwacht!

  • door
Ka Design

Pleisters, verband, pleisters heeft iedereen wel in huis. Als het goed is liggen er doosjes in de medicijn kast met verschillende maten pleisters. Om u te beschermen tegen zere plekken of schaafwonden zodat er geen bacteriën en vuil in kan komen.

Het enige probleem met pleisters is dat ze er te gemakkelijk af gaan. Ze plakken niet goed genoeg. Een slimme Japanse doe het zelf ideeën opneemt heeft een geweldige oplossing. Het werkt perfect voor een snee in je vinger bijvoorbeeld.

Als je er zeker van wilt zijn dat je pleister blijft zitten en er ook nog eens schattig uit ziet dan moet je dit ook eens proberen:

Het is simpel, voordat je het plakkertje eraf haalt moet je de uiteinden doorknippen. Gebruik een ontsmette schaar en zorg ervoor dat je niet in het gaasje knipt alleen in het plak gedeelte.

Leg het gaasje op het gedeelte wat bedekt moet worden en neem dan het kleverige gedeelte van de pleister en leg ze kruislings over elkaar heen zoals een X:

Trek het een beetje aan om een goede pasvorm te creëren, maar niet te strak trekken anders snij je je bloedtoevoer af.

Geen rommelige pleisters en loshangende gedeeltes. Wat vindt jij van deze handige en nuttige tip? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen en vergeet niet om deze handige tip met je vrienden op Facebook te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.