Meteen naar de inhoud
Home » Het koppel kocht een kleine puppy – 5 maanden later konden ze hun ogen niet geloven

Het koppel kocht een kleine puppy – 5 maanden later konden ze hun ogen niet geloven

  • door

De keuze om een hond te nemen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Als je een hond neemt, ben je verplicht om vele jaren voor het beest te zorgen. Het is dus zeker niet een beslissing die je te gehaast moet nemen!

Als je dan toch, na lang overwegen, de keuze maakt om je gezin uit te breiden door een hond te nemen, komt de volgende keuze: wat voor ras hond zou je graag willen. Wat past het beste bij het gezin?

Het koppel Robert en Sue Markham hadden verschillende meningen over wat voor soort ras hond ze gingen adopteren. Robert wou niet een al te grote hond, wat Sue uiteindelijk accepteerde.

Sue ging vervolgens naar het plaatselijke asiel, waar ze zelf ook vrijwilligerswerk heeft gedaan. Het was liefde op het eerste gezicht met de puppy genaamd Yogi. Kleine Yogi zou perfect in het gezin passen.

Ze belde onderweg haar man en meldde dat ze een kleine terriër mee had genomen, Robert verwachtte dus een Jack Russel of iets dergelijks. Yogi voelde zich thuis in het huis van Jack en Sue, maar de kleine hond begon al snel heel erg te groeien.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Het bleek dat de puppy helemaal geen Jack Russel was. Yogi bleek een Deense Dog te zijn. De Deense dog is een van de grootste hondenrassen. De lichaamsbouw is krachtig en elegant. Robert en Sue hadden beide niet verwacht dat Yogi zo groot zou worden!

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Robert had gezegd dat hij niet een grote hond wilde, maar al snel werd hij ook verliefd op de grote Yogi.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Het is niet de kleine hond die de twee wilden, maar ze houden alsnog heel veel van Yogi. Het is net als een zoon voor de twee. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.