Meteen naar de inhoud
Home » Last van hangende oogleden? Geen probleem, je kan ze op een natuurlijke wijze een lift geven!

Last van hangende oogleden? Geen probleem, je kan ze op een natuurlijke wijze een lift geven!

  • door

Met deze truc geef je hangende oogleden een natuurlijke lift!

oogleden1

Veel mensen hebben er last van: hangende oogleden. De huid van het bovenste of onderste ooglid hangt over de ogen heen. Dit geeft een vermoeide gezichtsuitdrukking, maar naast cosmetische beperkingen levert het ook een verminderd gezichtsvermogen op.

Hangende oogleden ontstaan vaak door ouderdom, de huid wordt steeds een stukje slapper en verliest elasticiteit. Het hoeft echter niet met ouderdom te maken te hebben; ze kunnen veroorzaakt worden door vochtophopingen, spierziekten of zelfs het langdurig dragen van contactlenzen. Het resultaat is hetzelfde; je ziet er ouder uit en je kan er behoorlijk veel last van hebben. Veel mensen gaan uit wanhoop naar de plastisch chirurg om hun oogleden te liften, maar er is een geheel natuurlijke wijze waarop je je oogleden zonder operaties een lift kan geven!

oogleden

Je kan met dit natuurlijke masker je ogen zonder vervelende ingrepen een lift geven. Dit scheelt natuurlijk enorm in je portemonnee en je hoeft er niet voor onder het mes!

De oplossing is simpel en ligt waarschijnlijk al in je koelkast: eieren! Ze zijn niet alleen heerlijk om te eten, je kan ze gebruiken voor tal van gezondheidsproblemen en kleine kwaaltjes. Eieren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij het verwijderen van mee-eters! Hoe geef je je oogleden nu een natuurlijke lift met eieren? Makkelijk! Begin allereerst met het grondig schoonmaken van je gezicht, zorg ervoor dat eventuele make-up verwijderd is. Droog je gezicht daarna goed af met een schone handdoek. Pak een ei uit de koelkast en scheidt de dooier van het eiwit. De dooier mag je weggooien, je hebt alleen het eiwit nodig. Gebruik een wattenstaafje om het eiwit aan te brengen op je oogleden. Ga lekker liggen en houdt je ogen gesloten tot het eiwit is opgedroogd, was het er daarna goed af. Herhaal dit ritueel elke dag, na een paar dagen zal je merkbare verschillen zien!

Jarenlang dacht ze dat het maar een moedervlekje was. De dokter vertelt haar iets heel anders. Wat ze eruit halen? Afschuwelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.