Meteen naar de inhoud
Home » Man blijft in vrouw vastzitten tijdens een vrij partij in de zee (BEELDEN!)

Man blijft in vrouw vastzitten tijdens een vrij partij in de zee (BEELDEN!)

  • door

Zon, zee en een bijna verlaten strand waren de ingrediënten van een spannend avontuur voor een Italiaans koppel. De twee genoten volop van de warme dag toen ze besloten om een duik te nemen in de zee nabij Porto San Giorgio om het plezier in het water voort te zetten. Echter hadden ze wel erg veel pech tijdens een stiekem nummertje in de zee.

Oeps…

Hun snelle vrij partijtje kwam tot een beschamend einde toen de man tijdens de daad met zijn ‘leuter’ bleef vastzitten in zijn vriendin, aldus de Italiaanse krant Il MattinoEr zat niets anders op dan te wachten tot er hulp kwam. Bij toeval liep er een vrouw langs, die het  stel voorzag van een handdoek. Eenmaal terug op het droge probeerde een dokter het paar tevergeefs los te krijgen. Met een ambulance werden de man en de vrouw naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis vervoerd. In het ziekenhuis constateerde doktoren een geval van het zeldzame verschijnsel , waarbij de man met zijn leuter’ vast komt te zitten in een vrouw haar ‘doosje’.

Artsen gaven de vrouw een injectie om haar baarmoederhals te helpen verwijden, zodat de man niet veel later zijn zaakje kon bevrijden. De injectie wordt normaal gegeven aan zwangere vrouwen om hun baarmoederhals te verwijden voor een bevalling. Bekijk ook zeker even de reconstructie van dit bizarre verhaal:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.