Meteen naar de inhoud
Home » De man mishandelde en bedreigde de moeder met de dood – toen deden de kinderen iets wat weinig zouden durven

De man mishandelde en bedreigde de moeder met de dood – toen deden de kinderen iets wat weinig zouden durven

  • door

In 2007 trouwde Rachel Moore met Daryl Velden in hun woonplaats Brisbane in Australië. Rachel had al drie kinderen, en samen kregen ze er nog twee. Ze waren een grote, gelukkige familie die samen op allerlei vakanties gingen. Ze hielden van elkaar en waren gelukkig samen.

Maar een jaar geleden, op een nacht in april, veranderde alles. Daryl bestormde de familie in hun huis toen zij sliepen en bedreigde Rachel met een pistool. Dit schrijft de Daily Telegraph.

9Now

9Now

Rachel was doodsbang en probeerde de kinderen in een slaapkamer te verbergen. Toen nam Daryl haar in een ​​wurggreep. Daarna gooide hij haar tegen een muur voordat hij een pistoolschot vuurde, maar gelukkig raakte hij Rachel alleen in haar arm.

Maar terwijl Daryl het pistool herlaadde gebeurde er iets wat niemand had kunnen verwachten.

Now9

Now9

Rachel’s twee oudste zonen, de 14-jarige Jayden en 12-jarige Cameron, vlogen op Daryl af en ontwapenden hem terwijl ze hem een goede klap op zijn neus gaven.

Terwijl de jongens met Daryl vochten hielp 10-jarige dochter Kaylea haar moeder naar veiligheid. Ze belde de politie en ambulance, en voordat ze terugging naar de slaapkamer ontdekte ze dat haar oudere broers Daryl bewusteloos hadden geslagen.

Daily Telegraph

Daily Telegraph

Rachel vertelde aan de Daily Telegraph dat de jongens net een paar weken eerder waren begonnen met vechtsport, en dat ze Daryl met behulp van deze kennis wisten te overmeesteren.

Ik wist dat het goed was dat ze leerden hoe ze zichzelf moeten verdedigen, maar dit had ik nooit kunnen dromen, zegt ze.

Rachel moest kort in het ziekenhuis blijven, voordat ze weer terug mocht keren naar haar alledaagse leven. De familie is verhuisd, en is helemaal opnieuw begonnen.

We hoeven hier niet bij stil te staan. Wat er is gebeurd is gebeurd, maar nu richten we ons op de toekomst, zegt Cameron. Hij vervolgt: We hebben veel brieven ontvangen van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, en nu willen we hen inspireren om door te gaan met hun levens.

Wijze woorden van een moedige 12-jarige, nietwaar? Deel als je het hiermee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.