Meteen naar de inhoud
Home » Een man “schaakte” haar toen ze 16 was – 85 jaar later onthullen ze het geheim van hun relatie

Een man “schaakte” haar toen ze 16 was – 85 jaar later onthullen ze het geheim van hun relatie

  • door

Faustino Jacinto en Estefanía Rodríguez zijn geen gewoon echtpaar. Dit echtpaar is al vanaf 1932 bij elkaar en ze zijn nog steeds net zo dol op elkaar als op de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten. Ze hebben een leven vol liefde geleefd.

Sterker nog, de beroemde zin Tot de dood ons scheidt , geldt zeker voor dit echtpaar. Ze zijn inmiddels samen oud geworden! Hij is 103 en zij is 101 jaar oud.

Faustino Jacinto en Estefanía Rodríguez ontmoetten elkaar op jonge leeftijd. Hij was 18 jaar en zij 16 jaar oud. Het was in hun geboortedorp, Villa del Carbón in Mexico.

Youtube

Youtube

Faustino werd meteen verliefd. Estefanía, liet niet meteen het achterste van haar tong zien. Maar ze was wel van hem onder de indruk. Hierover vertelt Faustino;

We begonnen te praten, en ik vertelde haar dat ik met haar wilde trouwen, maar ze negeerde me, ze ging me uit de weg.

Estefania legt nu een beetje beschaamd uit;

Ik wist het gewoon nog niet.

Maar na slechts een week, bezweek het knappe meisje voor haar prins en gingen we ‘vliegen’ zoals de traditie voorschreef! Dit jonge stel had weinig geld maar besloot toch om te trouwen, maar alleen voor de burgerlijke stand.

Wat voor soort huwelijk zouden we kunnen organiseren zonder geld? zegt Faustino, lachend.

Youtube

Youtube

Sinds die dag zijn Faustino en Estefania samen en genieten ze van hun liefde voor elkaar, al 85 jaar! Geweldig. Het echtpaar kreeg 15 kinderen (4 van hen stierven) en de familie is nu behoorlijk groot. Er zijn 68 kleinkinderen, 114 kleinkinderen en 21 achterkleinkinderen.

Youtube

Youtube

Faustino staat op het punt zijn 103e verjaardag te vieren en Estefania haar 101e levensjaar. Hun familie maakt de oude dag van het echtpaar zo aangenaam mogelijk. Maar het echtpaar is nog steeds in goede gezondheid. Liefde… en respect.

Faustino was nooit ziek en was altijd heel goed voor mij, vertelt de trotse Estafania.

Het is een prachtig liefdesverhaal en we hopen dat dit jou inspireert!

Deel dit verhaal met je vrienden als je het ook zo ontroerend vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.