Meteen naar de inhoud
Home » De man voedt al 20 jaar lang dakloze katten – hij verdient heel veel respect!

De man voedt al 20 jaar lang dakloze katten – hij verdient heel veel respect!

  • door

Willie Ortiz is een 75-jarige man uit Puerto Rico die in Amerika leeft. De kattenliefhebber zet zich al meer dan twintig jaar in voor katten in nood. Hij helpt zwerfkatten in de staat waarin hij woont: Connecticut.

De man besloot om het heft in eigen handen te nemen nadat hij zag dat veel zwerfkatten genegeerd of zelfs weggejaagd werden.

De man kon helaas geen onderdak bieden aan de katten, daarom, door tekort aan ruimte, besloot hij de katten elke dag te gaan voeden op straat.

Als hij echter ziet dat het niet goed met een van de katten twijfelt hij geen seconde om de kat in kwestie tijdelijk mee naar huis te nemen. Hij brengt ze zelfs naar de dierenarts als dat nodig is.

Veel van de katten leven in containers of leegstaande gebouwen. Momenteel zorgt de man voor meer dan 68 katten in totaal.

De man lijkt wel een oneindige bron aan generositeit te bezitten. Op zijn oude dag heeft hij nog een bijbaantje om al het voedsel van de katten te kunnen betalen. Een vriend van de man heeft een website gemaakt zodat de man donaties kan ontvangen voor zijn goede werk.

Het werk wat de man doet voor zijn viervoetige vrienden! We zijn erg blij er nog mensen zijn zoals Willie. Deel het artikel met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!

Als je drie zakken vol kleingeld op de vloer plakt, zal je omver vallen van het resultaat. Geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.