Meteen naar de inhoud
Home » Manager Ronaldo bevestigt: ‘Badr Hari en Ronaldo hebben een relatie’

Manager Ronaldo bevestigt: ‘Badr Hari en Ronaldo hebben een relatie’

  • door

De manager van Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes bevestigde aan de Engelse krant ‘The Sun’ dat Cristiano inderdaad nu op mannen valt en een relatie heeft met de Marokkaanse kickbokser Badr Hari.

badrronaldo

Ook denkt de Engelse boulevardkrant The Sun ‘zeker’ het bewijs eindelijk in handen te hebben: Voetballer Cristiano Ronaldo (30) heeft een vriend. En dat is – zo beweren de Britten – niemand minder dan de ‘knappe Marokkaanse kickboxer’ Badr Hari (30).

The Sun bracht het nieuwtje vrijdag groot. Met de kop: ‘Dit is sensationeel’ wist de krant foto’s van het bevriende koppel te lanceren. Dat Badr Hari in Nederland woont en hier in hoger beroep tot twee jaar cel is veroordeeld voor zware mishandeling van zakenman Koen Everink en dol is op vrouwelijk schoon, lijken de Britten even over het hoofd te zien.Wel weet The Sun volgens ‘horen zeggen’ dat de Real Madrid-ster een paar keer per maand met zijn privé-jet naar Marokko reist om ‘te knuffelen’ met zijn nieuwe vriend.Agadir
Dat Badr Hari en Ronaldo elkaar in oktober hebben ontmoet, staat buiten kijf. De kickboxer plaatste op 25 oktober trots foto’s van hen samen op zijn facebookpagina. De twee sporters waren toen samen in de Marokkaanse stad Agadir.Franse pers
Volgens de Britten wordt vooral in de Franse en Spaanse pers veel gesproken over de vriendschap tussen Hari en Ronaldo. Zo zou de Franse journalist Daniel Riolo in het tv-programma ‘Touche pas à mon sport’ geclaimd hebben dat Cristiano regelmatig naar Marokko vliegt om in de armen van Badr Hari te liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.