Meteen naar de inhoud
Home » De manier waarop je deze 7 dingen doet zegt heel veel over je persoonlijkheid.

De manier waarop je deze 7 dingen doet zegt heel veel over je persoonlijkheid.

  • door

Laten we eerlijk zijn, wij mensen zijn nou eenmaal gewoonte dieren. Als wij een handeling meerdere keren herhalen dan gaan wij daar niet meer over na denken.

Zodra je stopt met nadenken over een handeling is het een gewoonte. Zoals met welke voet je de eerste stap zet als je gaat lopen. Of hoe je de wc rol ophangt. Rolt deze naar de muur toe of van de muur af. Nooit gedacht dat deze dingen zoveel konden zeggen over je persoonlijkheid. Hier zijn zeven gewoontes die we allemaal hebben en wat ze vertellen over onze ware persoonlijkheid.

1. De manier waarop je slaapt
Ben je gewend op je rug te slapen dan betekent dit dat je een ontspannen persoon bent. Mensen die op hun rug slapen zijn vaak comfortabel met zichzelf en hebben een gezond gevoel van eigenwaarde. Steken tijdens het slapen op de rug je armen en benen uit dan ben je juist een arrogant persoon.

Slapen in de foetushouding of met je benen ingetrokken is een teken dat je behoefte hebt aan een veilig en beschermt gevoel. Je voelt je beter met de gedachte dat iemand je steunt.

Slaap je op je buik dan ben je iemand die initiatief neemt. Je hebt graag de touwtjes in handen en geniet ervan als je controle hebt over de situatie. Mensen die slapen op hun buik kunnen slecht tegen kritiek.

Mensen die op hun zij slapen zijn analytisch en betrouwbaar. Ze passen zich goed aan nieuwe situaties en weten goed om te gaan met tegenslagen.

2. Je handschrift
Heeft iemand geklaagd dat je handschrift klein en moeilijk te lezen is? Als dat zo is, kan dit betekenen dat je een beetje verlegen bent. Mensen met een handschrift dat groot is die zijn extravert en charismatisch. Laat je weinig ruimte tussen de letters dan heb je graag gezelschap van anderen.

3. De manier waarop je auto rijdt
Ken jij mensen die sturen met één hand? Deze mensen zijn meestal relaxte en ontspannen chauffeurs. Mensen die rijden met hun handen op 10 voor 2 zijn hele strakke mensen die alles volgens de regels willen doen.

4. De manier waarop je e-mailt
Mail je vaak met woorden als ik of mijn dan ben je iemand die alles bekijkt vanuit je eigen oogpunt. Als je inbox gevuld is met ongeopende mails in de inbox dan kan dit duiden op angst. Mensen die hun emails direct lezen en na antwoorden verwijderen houden van orde en hebben controle over hun leven.

5. Je eetgewoonten
Er is altijd wel iemand die zijn bord nog vol heeft terwijl de rest wacht op het toetje. Dat betekent dat je de tijd neemt en je niet laat haasten. Het kan ook duiden op slechte eetlust. Mensen die snel eten zijn vaak ongeduldig en hebben het gevoel dat ze veel te doen hebben. Snel eten is slecht voor je.

6. Je zoete verlangens
Hou je van chocolade? Dan hoef je je nergens voor te schamen. Chocolade liefhebbers zijn emotioneel, flirterig en dramatisch. Vrouwen die heel vrouwelijk zijn en mannen die heel macho zijn houden van chocolade.

Mensen die hunkeren naar citrusvruchten zijn heel erg bezig met hun gezondheid. Ze hebben ook de neiging om angstig te zijn. Citrus is daarom perfect want het heeft een kalmerend effect.

7. De manier waarop je wc rollen ophangt.
Hang jij ook altijd je wc rollen op in een bepaalde richting? Als hij bij jou naar de muur rolt, dan ben je een onderdanig persoon. Je zou zelfs een minderwaardigheidscomplex kunnen hebben. Als je de wc rol ophangt zodat deze van de muur afrolt dan ben je een meer dominant persoon.

Herken jij jezelf in deze gewoontes? Of herken je misschien iemand anders in deze gewoontes? Deel dit met ze op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.