Meteen naar de inhoud
Home » Dit zijn de meest voorkomende (en irritante) struggles bij v1ngeren

Dit zijn de meest voorkomende (en irritante) struggles bij v1ngeren

  • door

Aaah, de kunst der v1ngeren – sommigen hebben het onder de knie, anderen not so much. Wel eens een vent gehad die dacht dat je cl1 – toris een deurbel was of niet begreep dat die helikopter manoeuvre echt niet jouw ding was? Ja, wij ook en met ons veel andere vrouwen. Dat wil niet zeggen dat je eindeloos hoeft te klungelen, want wij hebben struggles én oplossingen voor je opgesomd:

1. Je partner’s handen zijn er niet klaar voor

Er is niks zo vervelend als mid-session te moeten stoppen omdat zijn handen aanvoelen als een kaasschaaf slash satéprikker. Laat hem – noteer dit ook maar voor jezelf – zijn nagels knippen en veilen, zijn handen hydrateren en (bovenal) wassen. Ben je er niet zeker van dat alle scherpe randjes weg geveild/geknipt zijn? Doe dan de lip-test: haal je nagels over je lip; voelt het scherp op je lip, dan voelt het daar beneden ook zo.

2. Je bent te droog daarbeneden

Zelfs als je denkt dat je op gewonden genoeg bent, is het goed om een beetje glij – middel te gebruiken wanneer jij of je partner je gaat v1ngeren. Het geeft je net dat extra beetje nattigheid en, door de zachte textuur, voelt verrassend aangenaam aan. Zoek wel naar een glij – middel zonder suikers – suikers veroorzaken namelijk schimmelinfecties en die zijn echt geen pretje.

3. Je partner is te ruw

Of hij nu dj’t op je cl1 – toris of zo goed als je ‘doosje’ uitgraaft met zijn vingers – horrorscenario’s zijn er en ze komen (helaas) vaker voor dan je denkt. Soms weten mannen gewoon niet hoe gevoelig je daarbeneden bent en wat je wel of niet lekker vindt, dus is het belangrijk om in sync te raken en je partner een beetje aan te sturen.

4. Hij gaat te snel aan de slag

Soms zijn mannen niet helemaal handig (jawel, we made the joke). Zodra jij uit de kleren springt, manoeuvreren ze hun vingers erin en eruit alsof hun leven ervan afhangt. Hoewel dit goed bedoeld is, voelt het niet altijd zo. Voor spel vóór je ge v1ngerd wordt is even belangrijk als voor dat jullie een vrij partij gaan hebben. Zie het maar zo: een vrij partij als je droog bent is geen pretje en v1ngeren is dat dus ook niet. Neem jullie tijd om echt op gewonden te raken en bouw het tempo op.

5. Je laat je partner al het werk doen

Dit is meer een struggle voor hem dan voor jou. Ja, achterover liggen en hem al het werk laten doen klinkt logisch. Maar terwijl hij jou vermaakt, kun jij jezelf ook vermaken en extra genieten van deze multiplayer game.

6. Je weet niet hoe je je partner moet aansturen

Zoals we bij punt #2 al duidelijk maakten, is je partner aansturen een belangrijk onderdeel van ge v1ngerd worden.

7. Je wordt maar op een manier gestimuleerd

Je geniet er wel van, maar van alleen zijn vingers die je penertreren wordt je niet helemaal op gewonden. Laat hem ook met zijn andere hand je daarbeneden zachtjes masseren. Deze combinatie – die jij ook kunt toepassen als je jezelf gaat plezieren – haalt alles uit de kast.

8. Je hebt een extra umph nodig

Nog niet genoeg? Dan heb je (gelukkig) altijd nog een speeltje die jullie in de mix kunnen gooien. Met een speeltje erbij, kan je partner zijn focus beter verdelen. Zie het zo: hij masseert je, terwijl je ge penertreerd wordt met een speeltje en jij je cl1 – toris onder handen neemt… Teamwork is wel zo lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.