Meteen naar de inhoud
Home » Mishandelde puppy had meer dan 100 teken en was bijna dood – gelukkig konden deze helden haar nog redden!

Mishandelde puppy had meer dan 100 teken en was bijna dood – gelukkig konden deze helden haar nog redden!

  • door

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen. Het verhaal van de puppy Blossom, uit de onderstaande video, zal je hart breken, maar gelukkig heeft het wel een goed einde. Wees wel gewaarschuwd, ondanks het goede einde, zal uw hieronder wel onsmakelijke beelden aantreffen.

Blossom was een zwerfhond die in de buitenwijken van Athene werd gevonden. Haar zwakke lichaam werd gevonden en zat helemaal onder honderden teken. Daarnaast was ze mishandeld door mensen. Ondanks het feit dat ze al een langere tijd aan het dwalen was door de straten had niemand een oog naar de hond omgekeken. Ze negeerde de hond simpelweg.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Heel haar leven had het arme beest al in de straten van Athene geleefd, mishandeld en verwaarloosd. Mensen hadden haar onmenselijke dingen aangedaan. Gelukkig werd ze uiteindelijk gevonden door vrijwilligers van een plaatselijke dierenhulporganisatie.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Kwaadwillende mannen hadden een ketting om haar staart heen gebonden met als resultaat een dode staart. We kunnen er met ons hoofs niet bij waarom ze zoiets zou doen! De dierenartsen hadden geen andere keuze dan de staart te amputeren.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Alsof dat nog niet genoeg was: haar hele lichaam zat onder de teken. In de grote getallen, zoals bij Blossom het geval was, zijn teken dodelijk. De teken hadden zoveel bloed opgezogen dat de hond meerdere bloedtransfusies nodig had. De hond leidde aan ernstige bloedarmoede als gevolg van de vele teken, zonder de tijdige redding was Blossom er niet meer geweest.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

De artsen hebben voorzichtig en langzaam de teken één voor één verwijderd van het lichaam van de hond.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Gelukkig hebben de dierenartsen alle teken kunnen verwijderen van het lichaam van de hond. Blossom moest ook nog verscheidende behandelingen ondergaan, in de span van een week.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

Na haar behandeling is Blossom in pleeggezin geplaatst om volledig te genezen. Als de hond volledig geheeld is, kan ze worden geadopteerd. Het duurde niet lang voordat een gezin de hond zag en verliefd op haar werd. Ze leeft nu een gelukkig leven met veel liefde bij een familie die veel om haar geeft, precies wat ze verdiend.

Bron: YouTube

Bron: YouTube

We zijn zo blij dat het met Blossom toch nog goed is afgelopen! Haar toestand was haar fataal geworden als de mensen haar niet hadden geholpen. Gelukkig heeft ze nu een veilig en liefdevol thuis gevonden! Bekijk er meer over in de onderstaande video. Als je het een mooie redding vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook

De bewakingscamera filmt hoe een man DEZE vrouw in een lift betast. Maar wacht tot je ziet wat er bij seconde 00:21 gebeurt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.