Meteen naar de inhoud
Home » Moeder neemt foto van de jongen die haar dochter op het strand tegenkwam – het is duidelijk ware liefde

Moeder neemt foto van de jongen die haar dochter op het strand tegenkwam – het is duidelijk ware liefde

  • door

Het verhaal van Ayanna Toye Barrows is populair op internet vanwege de universele aantrekkingskracht ervan. Amerika staat bekend om de sociale spanningen tussen verschillende bevolkingsgroepen. Maar er is hoop, en dat wilde Ayanna Toye Barrows laten zien door deze foto op de Facebook-pagina te plaatsen van Love What Matters.

“Mijn dochter en ik waren op Myrtle Beach, om een ​​wandeling bij zonsondergang te maken, toen er een schattig jongetje recht op haar afliep. Hij liet haar de haaientand die hij om zijn nek droeg zien. Hij vertelde haar zijn naam en vroeg mijn dochter hoe ze heette. Zij namen vervolgens afscheid van elkaar. Maar een paar minuten later kwam hij, als in slow motion, teruggelopen en riep de naam van mijn dochter. Ze draaide zich naar hem toe en zag hem glimlachen. Ze wisselden een paar woorden, vooral over het feit dat deze grote haaientand hem superkracht gaf. :)

Ik vroeg haar moeder om toestemming om een foto van het tweetal te maken en dit is het resultaat. Niemand hoefde hen te vragen om te lachen en ze aarzelden geen seconde. Toen we verder met onze wandeling wilden gaan omhelsden ze elkaar en zeiden ongeveer 20 keer ‘tot ziens’.

Dit is een tijd dat mensen zouden moeten leven zonder onderscheid te maken in kleur, of ras. Het is een tijd voor nuance. Dit is gewoon pure liefde… twee kinderen die elkaar ontmoeten bij zonsondergang, onafhankelijk van de rest van de wereld … en alles wat ze zien is de ander.

Deze wereld zou veel beter zijn als we allemaal zouden handelen als deze twee kinderen. »

Facebook - Ayanna Toye Barrows

FACEBOOK – AYANNA TOYE BARROWS

Deze twee kinderen zijn zo onschuldig. Het enige dat voor hen belangrijk is, is wat ze voelen, zonder zich zorgen te maken over de rest. Wanneer beginnen we naar onze overeenkomsten te kijken en niet naar onze verschillen? Deze kinderen laten zien wat echt belangrijk is, en we hopen dat ze op deze manier verder opgroeien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.