Meteen naar de inhoud
Home » Niemand begreep hoe hij zijn badkamer zo blinkend schoon kreeg. Toen liet hij ons dit geheim zien..

Niemand begreep hoe hij zijn badkamer zo blinkend schoon kreeg. Toen liet hij ons dit geheim zien..

  • door

De badkamer is een ruimte die dagelijks gebruikt wordt. We wassen ons, poetsen onze tanden en zorgen dat ons haar en make-up weer perfect zit. Doordat deze ruimte vaak intensief wordt gebruikt kan het al snel flink vies worden.

Het schoonmaken en houden van je badkamer kan een erg vervelend klus zijn. Veel mensen zien hiertegen op, maar gelukkig hebben wij een aantal praktische en manieren gevonden om je badkamer schoon te maken. Het enige wat wij van je vragen is om out te box te denken.

Douchekop schoonmaken
Vul een boterham zakje met wat schoonmaakazijn en doe dit om de douchekop heen. Maak het vast met een elastiekje zodat het goed om de nek van de douchekop vast zit. Laat het een nacht inwerken en de volgende dag ziet de douchekop er zo goed als nieuw uit!

Maak schoon met veel kracht
Heb je ook va die hardnekkige vlekken? Niet getreurd pak een boor en maak er een schoonmaak borstel aan vast. Gebruik dit samen met je favoriete schoonmaakmiddel en de hardnekkige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Is het ook weer eens tijd om je afvoer te ontstoppen of schoonmaken? In plaats dat dure schoonmaakmiddelen te gebruiken, gebruiken wij Alka Seltzer Maag Bruistabletten om onze afvoer te ontstoppen.

Gooi twee tabletten in je afvoer. En gooi daarna een kopje azijn erbij en wacht een paar minuten. Vul daarna een bakje of emmertje met heet water en spoel je afvoer helemaal schoon!

Zeepresten met olijfolie verwijderen
Witte zeepresten op de douchecabine en muren zijn lastig weg te halen. Maar niet met olijfolie. Neem bakspray (olijfolie spray bijvoorbeeld) en breng het aan op de plekken met zeepresten. Laat de olijfolie 5 tot 10 minuten inwerken en was het weg met koud water. Je zult direct een schonere douche zien!

Laat je kranen weer glimmen
Het klinkt misschien vreemd maar laat je kranen weer glimmen met babyolie. Pak een schone doek en dep het in warm water. Daarna de kranen schoonmaken, de kranen met een doekje insmeren met babyolie voor de perfecte glans!

Badkamerspiegel schoonmaken
De badkamerspiegel wordt ontzettend snel vies en er zijn verschillende manieren om je spiegel schoon te maken. Maar wist je zwarte thee ook erg effectief is om je badkamerspiegel schoon te maken?

Neem een zachte doek en doe daar wat zwarte thee op. Daarna de spiegel hiermee afnemen. Het looizuur wat in de thee zit haalt de viezigheid weg en zorgt ervoor dat je badkamerspiegel er weer helemaal schoon uitziet!

Vond je deze schoonmaaktips nuttig? Het enige wat je moet doen is net even iets anders denken! Laat ons weten welke van deze schoonmaaktips jij gaat uitproberen en deel dit met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.