Meteen naar de inhoud
Home » De dokters grijpen met de handen in het haar als ze zien wat de zwangere vrouw probeert te doen.

De dokters grijpen met de handen in het haar als ze zien wat de zwangere vrouw probeert te doen.

  • door

Het leven van de Amerikaanse Andrea Grant veranderde voorgoed toen ze op achtjarige leeftijd een tragedie leed met onherstelbare gevolgen. Maar het tastte niet alleen haar aan maar ook het leven van haar toekomstige familie.

https://www.instagram.com/p/BJNbiJHgPLl/

In het jaar 2001 werd haar hele huis verwoest door een gasontploffing. Haar broer was bij haar en als bij wonder overleefden beiden. Ze verbleven een tijdje in het ziekenhuis totdat ze enigszins hersteld waren, maar de gevolgen zouden hen hun hele leven blijven achtervolgen. En niet alleen omdat haar hele huid verbrand was, maar ook omdat ze haar hele leven lang nog geopereerd zou moeten worden. Het ergste voor Andrea was toen ze haar zegden dat ze geen kinderen zou kunnen krijgen.

https://www.instagram.com/p/BAz2ppbGc7P/

Haar huid was zo fragiel geworden dat haar buik de druk van een baby niet zou aankunnen. De dokters drongen erop aan zo ze toch zwanger zou worden, ze de zwangerschap dan zou afbreken.

https://www.instagram.com/p/BI7-gQMAi-b/

Maar toen Andrea zwanger werd, sloeg ze de adviezen van de artsen in de wind. Nu is ze al 41 weken zwanger en weldra zal ze bevallen van een gezonde baby. Maar om de strijd te winnen, gebruikt ze verschillende zalven om haar huid soepel te houden.

https://www.instagram.com/p/BKWw-f3gpP_/

En om te tonen dat ze geen complexen heeft over haar uiterlijk besloot ze een fotoshoot te maken. Haar foto’s gingen viraal op Instagram en sommigen kregen zelfs meer dan 20.000 “vind ik leuks”.

https://www.instagram.com/p/BKbEV32AeTr/

Om andere personen die zich in dezelfde situatie als haar bevinden, richtte ze een groep op genaamd “Beyond Scars”, waar ze openlijk praat over haar ervaringen als slachtoffer van brandwonden.

We wensen haar alleszins nog veel succes toe met de zwangerschap!

DEEL deze moedige dame met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.