Zwaargewonde vrouw doet een wel héél bizar verzoek aan de politie ter plaatse

Een vrouw op een snorfiets in Noord-Holland raakte donderdag ernstig gewond nadat ze was aangereden. Een agent ging met gillende sirenes naar de locatie en kreeg eenmaal aangekomen een wel heel gek verzoek.

Of hij even een foto van haar wilde maken. Dat schrijft de betreffende agent op Facebook.

Spoed
Nadat ze op het bureau een melding hadden binnengekregen over een aanrijding met letsel, sprong de anonieme agent meteen vanachter zijn bureau naar buiten en reed hij met gillende sirenes naar de locatie. Bij het ongeval aangekomen, zag de agent dat er al een ambulance ter plaatse was. Hij zette de kruising af met zijn politiewagen en liep naar het slachtoffer. Deze moest met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Likes
Nadat de agent wist wat er precies was gebeurd en hij alle gegevens van de gewonde vrouw had genoteerd, had de vrouw nog één verzoekje, terwijl ze op de brancard werd ingesnoerd: “Agent, in mijn rechterbroekzak zit mijn telefoon. Zou u een foto voor mijn Instagram willen maken? Die foto zou heel veel likes opleveren.” Het ambulancepersoneel keek weg en ook de agent besloot het verzoek te negeren. Hij wenste de jongedame veel sterkte toe, in het ziekenhuis en daarna. “Het is soms een gekke wereld”, eindigt hij zijn Facebook-post.