O’G3NE-zusjes delen vertederende kiekjes om verjaardag overleden mama te herdenken.

Vrijdag was een erg heftige dag voor de zussen van O’G3NE. Hun in juli 2017 overleden mama zou dan haar vijftigste verjaardag gevierd hebben. De mama van Amy, Lisa en Shelley overleed aan een zeldzame vorm van kanker. Isolde zou vrijdag 50 jaar geworden zijn. Om haar te eren deelden de meiden enkele liefdevolle herinneringen aan hun mama.

Amy schreef op Instagram: “Gefeliciteerd lieve mammie. Het gemis is onbeschrijflijk en op zo’n dag als vandaag is het toch een extra steek in het hart. In mijn hoofd haal ik aardbeiengebakjes voor je, zet ik Disney-films op en blaas een feesttoeter in je gezicht zodat je lacht van oor tot oor. Ik ga vandaag iets doen wat jij het allerliefste deed, en dat is dansen. Met jou in mijn hart en een onzichtbaar feesthoedje op blaas ik een extra kusje naar boven.”

View this post on Instagram

De wereld is doorgegaan… maar jij staat stil in de tijd.. voor altijd 48. We zullen nooit weten hoe je er nu uit zou zien, waarschijnlijk nog steeds ontzettend jong en knap, dus mijn gedachtes aan jou (allemaal herinneringen) zouden niet eens zo ver van de werkelijkheid af liggen. Toch is het zo moeilijk, niet te weten hoe jij er over een tijd uit zou zien, als een ouder dametje of als een oma, als iemand die al onze ontwikkelingen heeft meegemaakt. Jouw taak zat erop, zei je, je was trots op ons en dat zou je altijd zijn. Er komt geen foto meer van je bij, dat kan niet meer, het is nu zoeken door de verzameling aan herinneringen die ik als films & foto’s in mijn hoofd heb. Welke zal ik vandaag eens 1000x voor mezelf afspelen… hopende dat ik er voor een seconde in kan verdwijnen en de realiteit niet onder ogen hoef te komen… eentje waarin we je verjaardag vieren. #50 #loveyou #29maart 💔❤️ @isolde.volmalee

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial) on

Ook zus Lisa deelde een emotionele boodschap ter ere van Isolde. “De wereld is doorgegaan, maar jij staat stil in de tijd. Voor altijd 48.”

Zus Shelley postte een oude vakantiefoto van hun tweetjes in het zwembad. “Ik zou er alles voor over hebben om je ook dit jaar op deze dag extra te overladen met kusjes en knuffels”, schreef ze.

DEEL dit bericht om de zusjes een hart onder de riem te steken!

Bron en afbeeldingen: Instagram en Libelle