Meteen naar de inhoud
Home » Ongelofelijk: Jermaine (27) had een maand geleden nog 8 hersentumoren: ,,Ze zeiden: we kunnen je niet meer helpen”

Ongelofelijk: Jermaine (27) had een maand geleden nog 8 hersentumoren: ,,Ze zeiden: we kunnen je niet meer helpen”

  • door
Jermaine

De acht hersentumoren van Jermaine zijn na één maand behandeling al weg….!

De Tilburgse Jermaine de Wind kwam vorig jaar in een ware nachtmerrie terecht. Hij kreeg te horen dat er niet minder dan 8 hersentumoren bij hem waren ontdekt. En wonder boven wonder, ze zijn nu allemaal weg. Jermaine was in Suriname toen hij een telefoontje kreeg van de dokter die hem het vreselijke nieuws vertelde.

Jermaine

Alsof dit nieuws nog niet genoeg was, kreeg hij te horen dat hij in Nederland niet meer geholpen kon worden. Ze zeiden gewoon keihard: we kunnen je niet meer helpen”, zegt Jermaine tegen LINDAnieuws. “En dan ben je 27 jaar. Geloof me, dat wil je echt niet horen op die leeftijd.” Al snel kwam hij er achter dat er in het buitenland wél een behandeling voor hem was, maar daar hing een behoorlijk prijskaartje aan. 250.000 euro, om precies te zijn. En aangezien Jermaine dat bedrag niet ‘zomaar’ op zijn bankrekening heeft staan, moest hij iets anders bedenken om aan het geld te komen. Hij dacht meteen aan crowdfunding. “We hebben een pagina gemaakt en het op Facebook gedeeld. Toen ging het eigenlijk ineens heel snel. Het werd door de media opgepakt en gedeeld. Vooral Omroep Tilburg gaf de doorslag. De video die zij maakten was zo echt en puur. Daarna stroomden de donaties binnen.” Jermaine heeft nog niet al het geld binnen, hij mist nog 100.000 euro. Toch is hij al gestart met de behandeling, want er is geen tijd te verliezen. En met succes, want de tumoren zijn weg en dat al in de eerste maand van de behandeling. Intussen blijft Jermaine zijn uiterste best om het geld bij elkaar te krijgen. Wil je meer informatie of misschien een donatie doen? Klik dan hier!

Bron: Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.