Meteen naar de inhoud
Home » Opmerkelijk Deze foto gaat de hele wereld over… Zie jij wat er niet klopt?

Opmerkelijk Deze foto gaat de hele wereld over… Zie jij wat er niet klopt?

  • door

Heerlijk je hebt lang geld gespaard om met je vriendinnen lekker op vakantie te gaan naar een zonnig land. Je gaat natuurlijk lekker shoppen, dagjes weg, uiteten maar ook zwemmen bij het zwembad en in de zee. Deze 6 vriendinnen besloten ook om met elkaar op vakantie te gaan, op het eerste gezicht lijkt dit natuurlijk een normale leuke vakantiefoto van de 6 vriendinnen, maar bekijk het maar eens beter. Er is namelijk iets mis met de foto. Zie jij wat dat is?

fotobm

Foto: Instagram, iStockphoto

Je bent vast goed aan het zoeken naar een ontbrekende arm, of een extra been maar dit is het helaas niet! Het kan lang duren voordat je het door hebt wat er vreemd aan is. Wij waren 15 minuten bezig om één fout te vinden in de foto, toen zagen we het opeens. Benieuwd wat er niet klopt.

Als je nauwkeurig naar de foto hebt gekeken, dan valt het op dat de foto enorm bewerkt is met Photoshop en andere Photoshop programma’s. Als je het goed hebt gezien, valt het op dat alle vrouwen hetzelfde gezicht hebben als de meneer achter hun. Deze foto ging binnen enkele dagen helemaal viral op het internet en het werd veel gedeeld met vrienden!

fotobm

Zag jij meteen wat er mis aan was? Laat het ons weten en DEEL deze leuke denk foto verder met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.