Meteen naar de inhoud
Home » Papa steekt bandopnemer in de zak van 10-jarige zoon en stuurt hem naar school. Hij kan niet geloven wat hij opnam!

Papa steekt bandopnemer in de zak van 10-jarige zoon en stuurt hem naar school. Hij kan niet geloven wat hij opnam!

  • door

Niemand kent onze kinderen of kleinkinderen beter dan wijzelf. Daarom is het zo schokkend als je vanuit het niets hoort dat ze afwijkend gedrag vertonen. Voor kinderen met een beperking is dat nog harder. Dit is het verhaal van een vader wiens autistische zoon de laatste tijd emotioneel erg overstuur was. De vader zag zich genoodzaakt om de misbruikers van zijn zoon eigenhandig te betrappen.

De alleenstaande vader uit New Jersey, Stuart Chaifetz, zegt dat zijn 10-jarige zoon, Akian, naar een school voor gehandicapte kinderen ging in het Cherry Hill School District. Daar ging hij al anderhalf jaar naar school.

Chaifetz omschrijft zijn zoon als “prachtig en gelukkig.” Maar na verloop van tijd werd hij ongerust omdat de school maar opmerkingen over zijn gewelddadig gedrag naar huis bleef sturen.

Hij trok meteen op onderzoek uit en nam zelfs een gedragstherapeut onder de arm om te achterhalen waarom zijn zoon plotseling woedeaanvallen kreeg. Zijn inspanningen waren echter vruchteloos en de emotionele gezondheid van Aikan ging zienderogen achteruit.

Omdat hij vermoedde dat het misschien iemand anders fout was in het klaslokaal verstopte hij op een dag een bandopnemer in de zak van zijn zoon. Nadat hij de opnames beluisterde brak het hart van deze zorgzame vader. Tijdens de 6 uur audio hoorde hij hoe een leraar en een assistent zijn zoon treiterden tot hij begon te huilen.

Akian werd gedenigreerd, hij werd uitgeschreeuwd en zelfs een “bastaard” genoemd. De opname registreerde ook diverse ongepaste gesprekken over hoe ze dronken werden, en ze vertelden ook onbeschaamd over seksuele relaties, en dat allemaal in het bijzijn van de kinderen.

Het meest hartverscheurende was nog dat Aikan regelmatig vroeg om zijn vader te mogen zien. Dat werd hem keer op keer geweigerd, waardoor de jongen emotioneel gedurende een halfuur lang emotioneel helemaal aan de grond zat.

Chaifetz beseft dat de opnames in de rechtbank niet gebruikt mogen worden, maar hij stuurde de audio toch naar de directeur van de school. Dit leidde tot het ontslag van de leraar en de assistent.

In de onderstaande video zegt hij tegen zijn zoon: “Het spijt me zo zeer dat je dit moest meemaken. Dit verdiende je niet. Je bent een prachtige persoon en ik hou van je met heel mijn hart. Laat de wreedheid van deze ellendige mensen je prachtige inborst niet veranderen.”

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden om bewustwording te verspreiden over het pesten van onschuldige kinderen door zij die verondersteld worden hen te beschermen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.